Fibabanka Çalışanlarına Kreş Desteği Veriyor

Fibabanka, çalışanlarına yatırım yapmaya devam ediyor. Özellikle sürdürülebilir insan kaynağına yönelik yatırımların devam etmesi için her açıdan çalışanlarını desteklemeye devam ediyor. Bu konuda çalışanlarının hayatını kolaylaştıracak bazı fikirleri hayata geçirdiğini açıkladı. Fibabanka, çalışanlarını maddi açıdan rahatlatmak için, çocuklu olan ve kreşe giden çocuğu bulunan aileler için kreş desteği verecek.

0-66 ay arasında kreş eğitimi alan çocuklar için verilecek desteğin aylık 500 liraya kadar ulaşması bekleniyor. Fibabanka bu kararı 2020 yılı itibariyle başlattığını duyurdu. ‘Çocuk Bakım Desteği’ adı altında yürütülen yeni çalışmanın detaylarından, kadın çalışanlar, velayet hakkı bulunan babalar ve erkek çalışanlar da sorunsuz bir şekilde desteklerden yararlanabilecekler.

Fibabanka, çalışanlarının motivasyonunu yükseltmek ve daha etkili bir çalışma performansı sağlamak için, ofiste sabah egzersizleri, doğum günlerinde izin, zaman zaman serbest kıyafet gibi çeşitli uygulamalar sunmaya devam ediyor. Böylece ofiste bulunan çalışanların hayatını güzelleştirmeyi ve daha fazla verim almayı amaçlıyor. Fibabanka, mutlu çalışanlar yaratmak ve böylece mutlu müşterileri çekebilmek için oldukça yoğun bir sosyal program belirlemiş durumda. Çalışanlar ise bankanın kendilerine sunmuş oldukları tüm imkanlardan dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdiler.