Fibabanka FibaFX’den Döviz Alım Satım Hizmeti

Fibabanka FibaFX'den Döviz Alım Satım Hizmeti
Fibabanka FibaFX'den Döviz Alım Satım Hizmeti

Anadolu Ajansı’nda yer alan habere göre, Fibabanka’nın internet ve mobil bankacılık kanalları üzerinden yeni nesil döviz alım ve satım hizmeti müşterilere sunuldu. Yeni nesil döviz alım ve satım hizmeti olan FibaFX ile Fibabanka’nın bireysel müşterileri güvenli ve hızlı kıymetli maden ve döviz işlemleri yapabilecekler.

Fibabanka’nın internet ve mobil bankacılık kanalları üzerinden kolayla ulaşabilecekleri FibaFX, bankadan yapılan açıklamaya göre, kolay bankacılık deneyimi sunmasının yanı sıra çok da hızlı olacak. Geçtiğimiz yıl sonunda internet ve mobil bankacılık kanallarına yeni fonksiyonlar ekleyen Fibabanka, kanallarını geliştirmeye devam ediyor.

FibaFX Yenilikleri

FibaFX yenilikleri arasında hafta içi her gün ve 24 saat boyunca canlı fiyatlarla hızlı işlem yapabilme özelliği bulunuyor. Piyasadaki bilgilerin anlık olarak takip edilebilmesi ve ekonomik takvime kolay bir şekilde ulaşılabilmesi sunulan imkanlar arasında yer alıyor. Tutarlar ve kurlar hakkında belirlenen hedefe alarm kurma imkanı da bulunuyor. Otomatik alım-satım özelliğinin yanı sıra emir bırakma özelliği de FİbaFX’de bulunuyor. Özelleştirilebilir olması ile de kişiye özel takip listesi oluşturulabiliyor.

Fibabanka Bireysel Bankacılık ve Kaynak Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Sezin Erken, “Müşterilerimizin tüm finansal ihtiyaçlarını zaman ve mekândan bağımsız, hızlı ve güvenli bir biçimde karşılamak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dijital bankacılık stratejilerimiz kapsamında gelişen teknolojileri yakından takip ederek dijital tabanlı yeni ürün ve hizmetler sunmayı sürdürüyoruz. Mobil ve İnternet Bankacılığı kanallarımızda eklediğimiz yeni döviz ve kıymetli maden alım satım hizmetimiz FibaFX de bu alandaki yeniliklerimizden biri. FibaFX’in avantajlı fiyatlamaları, işlem hızı, kolay kullanımı, teknolojik altyapısı ve gelişmiş grafikleri ile müşterilerimizin döviz ve kıymetli maden alım satım işlemlerini, rahatlıkla ve zamandan tasarruf ederek yapmalarını sağlıyoruz.” dedi.