Fibabanka Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Alımı Yapacak!

Banka iş ilanları yayınlayarak bünyesinde görevlendirmek üzere banka personel alımları yapacağını duyuran Fibabanka, Gayrimenkul Değerleme Uzmanı alımı yapacağını bildirdi.

Fibabanka’nın İstanbul Avrupa yakasında yer alan şubelerinde, finans departmanı bünyesinde, çalışma şekli sürekli ve tam zamanlı, pozisyon seviyesi uzman olarak görevlendireceği Gayrimenkul Değerleme Uzmanı alım ilanına başvuruda bulunaca adayların, bankanın ilanında yer verdiği başvuru koşullarına uyum sağlamaları gerekiyor.

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı İlanı Başvuru Şartları

Fibabanka’nın banka iş ilanları arasından söz konusu ilana başvuracak adayların, ünivesitelerin Harita Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Şehir Bölge Planlama ve Mimarlık gibi ilgili bölümlerden mezun olması, SPK Değerleme Lisansına sahip olması, Microsoft Office programları hakkında iyi derece bilgi sahibi olması, üst düzey iletişim ve temsil becerisine sahip olması, takım çalışması yatkın olması, planlama ve zaman yönetiminin kuvvetli olması gerekiyor.

Banka personel alımları yaparak bünyesinde çok sayıda kişiyi istihdam eden Fibabanka’nın Gayrimenkul Değerleme Uzmanı alım ilanına başvuru yapacak adayların, sahada yoğun tempoda çalışabilecek olması, seyahat engelinin bulunmuyor olması, B sınıfı sürüş ehliyetine sahip olması, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olması gerekiyor.

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı İlanına Kimler Başvuruda Bulunabilir?

Fibabanka tarafından yayımlanan Gayrimenkul Değerleme Uzmanı alım ilanına, en az 2 senelik tecrübeye sahip olan ve banka tarafından belirlenen başvuru koşullarını taşıyan tüm adaylar, en geç 05 Ağustos 2018 tarihine kadar aşağıda yer alan link vasıtasıyla başvurularını tamamlayabilirler.

https://www.kariyer.net/is-ilani/fibabanka-a-s-gayrimenkul-degerleme-uzmani-2075769