Fibabanka İş Süreçleri Yönetmeni Alımı Yapacak

Banka iş ilanları arasına bir yenisini daha ekleyen Fibabanka, bünyesinde görevlendireceği banka personel alımları yapacağını duyurarak İş Süreçleri Yönetmeni alım ilanı yayımladı.

Fibabanka’nın İstanbul Avrupa yakasında yer alan şubelerinde, finans departmanı bünyesinde, sürekli tam zamanlı, orta düzey yönetici olarak görevlendireceği İş Süreçleri Yönetmeni alım ilanına başvuruda bulunacak adayların, banka tarafından ilanda belirtilen başvuru koşullarına uyum göstermeleri gerekiyor.

İş Süreçleri Yönetmeni İlanı Başvuru Şartları

Fibabanka’nın banka iş ilanları arasından söz konusu ilana başvuru yapacak adayların, üniversitelerin İşletme Mühendisliği, MIS, Bilgisayar Mühendisliği ve Endüstri Mühendisliği bölümlerinden mezun olması, benzer bir pozisyonda en az 5 senelik deneyime sahip olması, iş analizi, süreç iyileştirme ve kurumsal değişim projelerinde görev almış olması, süreç/proje yönetimi konularında deneyimli olması, planlama ve koordinasyon becerilerinin gelişmiş olması gerekiyor.

Banka personel alımları yaparak bünyesinde çok sayıda kişiye istihdam sağlayan Fibabanka’nın İş Süreçleri Yönetmeni alım ilanına başvuracak adayların, iyi düzeyde İngilizce bilgisine sahip olması, sorumluluk sahibi olması, sistemli çalışması, sonuç odaklı olması, takipçi olması ve erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olması gerekiyor.

İş Süreçleri Yönetmeni İlanına Kimler Başvuruda Bulunabilir?

Fibabanka tarafından yayımlanan İş Süreçleri Yönetmeni alım ilanına en az 5 senelik tecrübeye sahip olan ve bankanın ilanda belirtmiş olduğu başvuru şartlarını taşıyan tüm adaylar en geç 09 Eylül 2018 tarihine kadar başvurularını aşağıdaki link vasıtasıyla tamamlayabilirler.

https://www.kariyer.net/is-ilani/fibabanka-a-s-is-surecleri-yonetmeni-2097810