Fibabanka Önlisans ve Lisans Mezunu/Öğrencisi Müşteri Temsilcisi Alıyor!

Ülkemiz ekonomisine katkıda bulunan ve yeni istihdam imkanları yaratan banklardan biri Fibabanka. Bankacı olmak isteyen adaylara yönelik yeni iş ilanları yayınlamakta. Banka’nın Çağrı Merkezi departmanında Müşteri Temsilcisi olarak görev almak isteyen genç bankacı adaylarına yönelik “Fibabanka Vardiyalı Müşteri Temsilcisi” ilanı yayınladı.

Önlisans ve Lisans Mezunları Başvurabiliyor

Fibabanka 2010 senesinde Fiba Gruba katılarak bankacılık faaliyetlerine başlamış ve kısa sürede ülkemizin önemli bankaları sıralamasında yerini almıştır. Banka Kağıthane’de bulunan Çağrı Merkezi’nde görev almak isteyen ön lisans ve lisans mezunu adaylar için yeni bir iş ilanı yayınladı. Pozisyon gereği deneyim şartı bulunmayan Müşteri Temsilciliği için ikna kabiliyetine güvenen adayların başvuruları beklenmekte.

Fibabanka Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi (Vardiyalı) Aranan Diğer Şartlar

İlgili banka iş ilanı detaylarında ayrıca;

  • Üniversite mezunu adayların yanı sıra, öğrenci adaylarında değerlendirileceği,
  • İletişim kabiliyetinin de, ikna kabiliyeti gibi ağır bastığı,
  • Sözlü olarak iletişim becerisi sahibi, (Diksiyon) belirgin şekilde düzgün,
  • Araştırmacı ruha sahip, yeniliklere açık ve adaptasyon sorunu olmayan,
  • Mümkün olduğu kadar iyi derecede bilgisayar kullanabilen,
  • Vardiyalı çalışmaya elverişli ve planlamalarını bu doğrultuda yapabilecek, dönüşümlü vardiyaya adapte olabilecek (akşam ve gece çalışmaları dahil) adayların başvurularının değerlendirileceği belirtilmektedir.

Bankacılık Kariyeri’nin İlk Basamağı Çağrı Merkezi

Özellikle Üniversitelerin İşletme, İktisat, Bankacılık ve Sigortacılık bölümlerinden mezun/öğrenci adayların uzun vadede bankacılık sektörü ve bankacı olma hayali kurduğu bilinmektedir. Bu yönde kariyerini ilerletmek ve kendisini bu doğrultuda geliştirebilmek için Çağrı merkezleri bankacılığın ilk adımı olarak görülmektedir.

Adaylar bankaların ürün ve hizmetlerini daha yakından tanıma fırsatı yakalayabilir, bankacılık sektöründeki gelişmeleri birinci dereceden takip edebilirler.

Çağrı Merkezi Sonrası Kariyer

İstihdam açısından ülkemizde bankalar son yıllarda eskiye oranla daha az personel alımı yapmakta. Ancak çağrı merkezi, gişe pozisyonları, direkt satış gibi birimlerde kendini geliştirebilen ve aynı zamanda öz geçmişine bu süre içerisinde yeni donanımlar ekleyebilen adaylar için kariyer yolları açıktır.

Bir çok banka mevcut çağrı merkezi kadrosunda ortalama 1 ile 3 yıl deneyim sahibi olan çalışanlarına farklı pozisyonlarda iş imkanları sağlayabilmektedir. Bunlar sizin sonraki aşamada tercihinize bağlı olarak şube kadroları veya Genel müdürlük / operasyon kadroları olabilir.

Fibabanka Vardiyalı Müşteri Temsilcisi Bank iş ilanı için başvurularınızı aşağıda bulunan bağlantılar aracılığı ile gerçekleştirebilirsiniz.

https://www.kariyer.net/is-ilani/fibabanka-a-s-cagri-merkezi-musteri-temsilcisi-vardiyali-1990853