Fibabanka Telemarketing Uzman Yardımcısı Arıyor!

Bankada çalışmak isteyen adaylar için çok çeşitli pozisyonlar bulunmaktadır. Müşteri hizmetleri, bireysel bankacılık hizmetleri, banka avukatları ve diğer açık pozisyonlar için bankalar yeni mezun olan adayları ya da deneyimli personelleri istihdam etmektedir.


Telemarketing Nedir?

Bankalarda çalışılabilecek iş pozisyonlarından biri de telemarketing uzmanlığı ya da telemarketing uzman yardımcılığıdır.

Bu bölümde çalışacak olan adayların etkili iletişim ve ikna kabiliyetine sahip olması, müşterilere başarılı satış tekniklerini uygulayarak satış yapması gerekmektedir. Bankacılık ürün ve hizmetlerine dair bilgilendirme yapılması gerektiği gibi, bu ürün ve hizmetler hakkında satış yapan sorumlulara telemarketing uzmanları denmektedir. Bu pozisyonda çalışmak isteyen kişiler için Fibabanka telemarketing personel alımı yapmaktadır.

Bu pozisyonda çalışmak isteyen adaylar, kariyerlerinde yükselme şansı bulabilmekte ve müşteri hizmetleri ya da çağrı merkezi departmanı içerisinde statü atlayarak, ilgili departmanda başarılı bir kariyer hayatı yaşayabilmektedir.


Telemarketing Uzman Yardımcılığı İçin Aranan Aday Özellikleri

Bankaların telemarketing bölümünde çalışmak isteyen adaylarda aranan öncelikli özellikler; diksiyonun düzgün olması, etkili iletişim yeteneğine sahip olunması, satış konusunda deneyimli ve satış tekniklerini etkili ve etkin bir şekilde kullanabilmesi, ikna kabiliyetinin kuvvetli olmasıdır.

Bu bölümde çalışacak adayların daima nezaket kuralları çerçevesinde iletişim kurması, kurum imajını ön planda tutarak hizmet vermesi, önce müşteri sonra satış odaklı olması, takım çalışmalarına yatkın ve gelişime, değişime açık olması gerekir. Erkek adayların askerliklerini tamamlamış olması da aranan nitelikler arasında yer almaktadır.

Eğer satış konusunda yeterince deneyimli değilseniz, telefonda satış yaparken etkili iletişim ve ikna kabiliyetlerinizi kullanamıyor, sabırlı ve güler yüzlü davranarak müşteri memnuniyetini sağlayamıyorsanız, bu iş pozisyonu için uygun aday olamazsınız.


Fibabanka Telemarketing Uzman Yardımcılığına Kimler Başvurabilir?

Fibabanka telemarketing uzman yardımcılığı pozisyonuna başvuracak adayların bankacılık sektörünün ilgili bölümlerinden ön lisans ya da üniversite mezunu olması beklenmektedir. Aynı zamanda bu adayların en az 1 yıllık iş tecrübesi olması aranan nitelikler arasındadır.

Askerliğini tamamlamış olan erkek adaylar, bankacılık sektöründe çalışmaktan keyif alan, müşterilere yönelik hizmetleri nezaket ve saygı çerçevesinde yapan, tam zamanlı olarak İstanbul ilinin Avrupa yakasında çalışabilecek adaylar başvurabilmektedir.

Başvuru yapmak ve diğer tüm detaylar için ilanın yer aldığı Kariyer Net sitesine aşağıdaki bağlantı aracılığı ile ulaşabilirsiniz.

https://www.kariyer.net/is-ilani/fibabanka-a-s-telemarketing-uzman-yardimcisi-1966848