Garanti Bankası Gişe Asistanı Personel Alımı Yapacak

Müşteri odaklı, yenilikçi ve çağdaş bankacılık anlayışını benimseyen Garanti Bankası, bünyesinde bulunan boş kadrolar için Gişe Asistanı alımı ilanı yayımladı. Garanti Bankası gişeye işlem yaptırmak için gelecek olan müşterilerin talimatlarını ve nakit işlemlerini gerçekleştirerek ürün yönlendirmesi ve ürün satışından sorumlu olacak gişe asistanı alımının İstanbul’da bulunan Şişli Şubesi, Ataşehir Şubesi, Beyoğlu Şubesi, Ümraniye Şubesi, Kartal Şubesi, Beşiktaş Şubesi, Kağıthane Şubesi, Beykoz Şubesi, Sarıyer Şubesi, Eyüp Şubesi ve Eminönü Şubesi için  alınacağının duyurusunu gerçekleştirdi.

Gişe Asistanı Pozisyonuna Başvuru Şartları Nelerdir?

Garanti Bankası’nın yayımladığı  banka personel alımı ilanı için başvuracak adayların bazı şartları yerine getirmesi isteniyor. Buna göre gişe asistanı başvurusu gerçekleştirecek adaylardan 27 yaşını aşmamış olması, İstanbul’un Anadolu ve Avrupa yakası içerisinde belirtilen ilçelerde ikamet ediyor olmaları, erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmaları ya da en az 1 sene tecil ettirmiş olmaları, iletişim ve ikna becerilerinin yüksek olması, pozitif ve güler yüzlü olmaları olarak belirtilen şartlara uymaları gerekiyor.

Gişe Asistanı Pozisyonu İçin Kimler Başvuruda Bulunabilir?

Garanti Bankası gişe asistanı alımı için tecrübeli veya tecrübesiz adaylar başvuru yapabilirken, başvuru yapacak olan üniversite mezunu, yüksek lisans öğrencisi, yüksek lisans mezunu, doktora öğrencisi ve doktora mezunu adayların başvuruları değerlendirmeye alınacak.

15 Aralık tarihine kadar Garanti Bankası’nın duyurduğu banka personeli alım ilanına adayların başvurularını gerçekleştirmesi gerekiyor.

http://www.kariyer.net/is-ilani/garanti-bankasi-gise-asistani-istanbul-1923551?