Garanti Bankası İş Zekası ve Raporlama Yetkilisi/Uzmanı Alımı Yapacak!

Garanti Bankası bünyesinde istihdam etmek üzere İş Zekası ve Raporlama Yetkilisi/Uzmanı alımı yapacağını duyurdu. Garanti Bankası’nın İstanbul’da yer alan şubelerinde, Finans departmanında, uzman yardımcısı pozisyonunda, sürekli tam zamanlı olarak görevlendireceği İş Zekası ve Raporlama Yetkilisi/Uzmanı alım ilanına başvuru gerçekleştirmek isteyen adayların bankanın belirlemiş olduğu bazı başvuru şartlarını yerine getirmesi gerekiyor.

İş Zekası ve Raporlama Yetkilisi/Uzmanı İlanı Başvuru Şartları

Bu doğrultuda Garanti Bankası’nın İş Zekası ve Raporlama Yetkilisi/Uzmanı ilanına başvuracak adayların, üniversitelerin işletme bölümünden, iktisat bölümünden, ekonometri bölümünden veya mühendislik bölümlerinden mezun olması, ileri düzeyde İngilizce bilgisine sahip olması, ileri düzeyde Microsoft Office programlarını kullanabiliyor olması ve analitik düşünce yeteneğine sahip olması gerekiyor.

Ayrıca Garanti Bankası’nın ilanına başvuru yapacak adayların planlı çalışmalara ve ekip çalışmalarına yatkın olması, sunum becerisine sahip olması, iletişim becerisinin yüksek seviyede olması ve erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olması ya da en az iki sene tecil ettirmiş olması gerekiyor.

İş Zekası ve Raporlama Yetkilisi/Uzmanı İlanına Kimler Başvuruda Bulunabilir?

Garanti Bankası tarafından yayımlanan İş Zekası ve Raporlama Yetkilisi/Uzmanı ilanına, tecrübeli veya tecrübesiz olan adaylar, bankanın  belirlediği şartları yerine getiren adaylar, üniversite mezunu, yüksek lisans öğrencisi, yüksek lisans mezunu, doktora öğrencisi ya da doktora mezunu olan tüm adaylar en geç 17 Ocak 2018 tarihine kadar aşağıda verilen link üzerinden ilana başvurularını gerçekleştirebilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/garanti-bankasi-is-zekasi-ve-raporlama-yetkilisi-uzmani-1954842