Garanti Bankası Kontrol Uzmanı Alımı Yapacak

Banka personel alımları yapacağını duyurarak, banka iş ilanları arasına bir yenisini daha ekleyen Garanti Bankası, Kontrol Uzmanı alım ilanı yayımladı.

Garanti Bankası’nın, Finansal Raporlama ve Muhasebe Müdürlüğü bünyesinde, finans departmanında, çalışma şekli sürekli tam zamanlı ve pozisyon seviyesi uzman yardımcısı olarak görevlendireceği Kontrol Uzmanı alım ilanına başvuruda bulunacak adayların, banka tarafından ilanda duyurulan başvuru koşullarına uyum göstermeleri gerekiyor.

Kontrol Uzmanı İlanı Başvuru Şartları

Garanti Bankası’nın banka iş ilanları arasından bahsi geçen ilana başvuru yapacak adayların, üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olması, tercihen denetim firmalarında banka denetiminin olması, banka finansal raporlama standartları ve/veya uluslararası finansal raporlama standartları uygulamalarıyla ilgili bilgi sahibi olması, tercihen iyi seviyede İngilizce bilgisine sahip olması gerekiyor.

Banka personel alımları yaparak bünyesinde çok sayıda personel istihdam eden Garanti Bankası’nın Kontrol Uzmanı alım ilanına başvuracak adayların, ileri düzeyde Excell, Access, Powepoint kullanabiliyor olması, iletişim gücünün yüksek olması, analitik düşünebiliyor olması, araştırmacı, planlı, detaylarda dikkatli olması, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olması ya da en az 2 sene tecil ettirmiş olması gerekiyor.

Kontrol Uzmanı İlanına Kimler Başvuruda Bulunabilir?

Garanti Bankası tarafından yayımlanan Kontrol Uzmanı alım ilanına, en çok 2 senelik tecrübeye sahip olan adaylar ve bankanın ilanında yer verdiği başvuru şartlarını taşıyan tüm adaylar en geç 17 Kasım 2018 tarihine kadar aşağıda bulunan link yardımıyla başvurularını yapabilirler.

https://www.kariyer.net/is-ilani/garanti-bankasi-kontrol-uzmani-2150014