Garanti Bankası Müşteri Temsilcisi Personel Alımları!

Garanti Bankası bünyesinde görev verilmek üzere telefon bankacılığı müşteri temsilcisi banka personel alımları yapılacaktır.

Garanti Bankası Yeni Personeller Arıyor

Garanti Bankası personel alımları kapsamında gerçekleşecek olan işe alımlara başvuru yaparak, başvurusu ilgi departman tarafından değerlendirmeye alındıktan sonra işe alınacak olan yeni personeller Banka’nın Çağrı Merkezi biriminde görev alacaklardır. Telefon aracılığıyla müşterilere hizmet verecek olan yeni banka personellerinin hangi şartları yerine getirmesi ve hangi özelikleri taşıması gerektiği aşağıda ayrıntılı olarak belirtilmiştir. Banka iş ilanları kategorisinde olan bu duyuru ile ilgilenenler haberimizin devamını takip edebilirler.

Banka Müşteri Temsilcisi Eleman Alımı

Garanti Bankası personel alımları başvurusu yapacak olan adayların sahip olması gereken özellikleri belirtti. Buna göre başvuru sahiplerinin 2 yıllık eğitim veren üniversitelerin ön lisans bölümlerinden ya da 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin lisans bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir. Banka personel alımları başvurusunda adayların 30 yaşını aşmamış olması, İstanbul ili genelinde ikamet ediyor olması, erkek adayların askerlik hizmetlerini tamamlamış ya da en az 2 yıl olmak üzere tecil ettirmiş olması, haftanın 5 günü saat 09:00 – 18:000 saatleri arasında tempolu bir şekilde çalışabilecek olması, iletişim yeteneğinin gelişmiş olması,ikna konusunda başarılı olması, satış yapabilecek yeteneğe sahip olması gerekmektedir.

Garanti Bankası Müşteri Temsilcisi Personel Alımı

Garanti Bankası iş başvuruları neticesinde işe alımı yapılan yeni personeller telefon bankacılığı biriminde çalışacaklardır. Banka’nın kadrolu personeli olarak tam zamanlı çalışacak olan bu kişiler telefon yoluyla müşterilerden gelen çağrıları cevaplamak, yöneltilen soruları ve belirtilen sorunları en kısa sürede profesyonel bir şekilde çözmek, Garanti Bankası’na yeni müşteriler kazandırmak adına aramalar yaparak Banka’nın ürün ve hizmetleri hakkında bilgiler vermek gibi görevler alacaklardır. Banka iş ilanları başvurusu yapan kişiler içinden uygun olduğu düşünülenlere SMS ve e – posta yoluyla dönüş sağlanacağından iletişim bilgilerinin başvuru sırasında doğru verilmesi önemlidir.

Garanti Bankası İş Başvuruları

Garanti Bankası iş başvuruları ile ilgili daha detaylı bilgi alma isteyenler aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilirler. Aynı bağlantıdan Garanti Bankası müşteri temsilcisi iş başvurusu da yapılabilmektedir. Başvuruları Banka’nın İnsan Kaynakları birimi tarafından 13 Nisan 2018 tarihine kadar kabul edilecektir.

http://www.kariyer.net/is-ilani/garanti-bankasi-telefon-bankaciligi-musteri-temsilcisi-istanbul-1427742