Garanti Bankası Sosyal Medya Asistanı Alımı Yapacak!

Banka personel alımları yapacağını duyurarak, banka iş ilanları arasına bir yenisini daha ekleyen Garanti Bankası, Sosyal Medya Asistanı alım ilanı yayımladı.

Garanti Bankası’nın, İstanbul Avrupa yakasında yer alan şubelerinde, operasyon departmanı bünyesinde, çalışma şekli sürekli tam zamanlı ve pozisyon seviyesi uzman olarak görevlendireceği Sosyal Medya Asistanı alım ilanına başvuruda bulunacak adayların, banka tarafından ilanda duyurulan başvuru koşullarını taşımaları gerekiyor.

Sosyal Medya Asistanı İlanı Başvuru Şartları

Garanti Bankası’nın banka iş ilanları arasından bahsi geçen ilana başvuru yapacak adayların, lisans ya da meslek yüksekokulu mezunu olması veya öğrenci olması, 30 yaşını aşmamış olması, erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olması ya da en az 1 sene tecil ettirmiş olması, İstanbul Avrupa yakasında ikamet ediyor olması gerekiyor.

Banka personel alımları yaparak bünyesinde çok sayıda personel istihdam eden Garanti Bankası’nın Sosyal Medya Asistanı alım ilanına, haftanın herhangi 5 günü gece vardiyasında 00.00 ila 00.09 saatleri arasında çalışabilecek olması, sakin, sabırlı, empati kurabilen, iletişim ve ikna becerilerinin yüksek olması gerekiyor.

Sosyal Medya Asistanı İlanına Kimler Başvuruda Bulunabilir?

Garanti Bankası tarafından yayımlanan Sosyal Medya Asistanı alım ilanına, tecrübeli ya da tecrübesiz olan adaylar ve bankanın ilanında yer verdiği başvuru koşullarına uyum sağlayan tüm adaylar en geç 02 Kasım 2018 tarihine kadar aşağıda bulunan link aracılığı ile başvurularını  gerçekleştirebilirler.

https://www.kariyer.net/is-ilani/garanti-bankasi-sosyal-medya-asistani-gece-vardiyali-2141545