Garanti Bankası Yapısal Risk Uzmanı/Yönetmeni Alımı Yapacak

Banka iş ilanları arasına bir yenisini daha ekleyen Garanti Bankası, banka personel alımları yapacağını duyurarak, Yapısal Risk Uzmanı/Yönetmeni alım ilanı yayınladı.

Garanti Bankası’nın İstanbul Avrupa yakasında yer alan Piyasa ve Faiz Riski Müdürlüğü bünyesinde, finans departmanında, sürekli tam zamanlı ve uzman pozisyonunda görevlendireceği Yapısal Risk Uzmanı/Yönetmeni alım ilanına başvuruda bulunacak adayların bankanın ilanında duyurduğu başvuru şartlarını taşımaları gerekiyor.

Yapısal Risk Uzmanı/Yönetmeni İlanı Başvuru Şartları

Garanti Bankası’nın banka iş ilanları arasından söz konusu ilana başvuru yapacak adayların, üniversitelerin matematik, istatistik, mühendislik ve ekonomi bölümlerinden mezun olması, finans ya da risk yönetimi konularında minimum 2 senelik deneyime sahip olması, çok iyi düzeyde İngilizce bilgisine sahip olması, iyi düzeyde Microsoft Office program ve istatistik bilgisine sahip olması, iletişim gücünün yüksek olması, analitik düşünce yapısına sahip olması, araştırmacı ve planlı olması gerekiyor.

Banka personel alımları yaparak istihdama katkı sağlayan Garanti Bankası’nın Yapısal Risk Uzmanı/Yönetmeni alım ilanına başvuracak adayların, detaylarda dikkatli olması, ekip çalışmasına yatkın olması, tercihen SPK Türev Lisansı ya da FRM sahibi olması, erkek adaylar için askerlik hizmetini yerine getirmiş olması gerekiyor.

Yapısal Risk Uzmanı/Yönetmeni İlanına Kimler Başvurabilir?

Garanti Bankası tarafından yayımlanan Yapısal Risk Uzmanı/Yönetmeni alım ilanına, en az 2 sene tecrübeye sahip olan ve bankanın ilanında duyurduğu başvuru koşullarına uyum gösteren tüm adaylar en geç 15 Ekim 2018 tarihine kadar aşağıda yer alan link vasıtasıyla başvurularını yapabilirler.

https://www.kariyer.net/is-ilani/garanti-bankasi-yapisal-risk-uzmani-yonetmeni-2001552