Garanti BBVA ile Kadın Girişimciler Fark Yaratacak

Garanti BBVA ile Kadın Girişimciler Fark Yaratacak
Garanti BBVA ile Kadın Girişimciler Fark Yaratacak

Garanti BBVA ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) iş birliği ve Denizli Ticaret Odası’nın katkılarıyla “Kadın Girişimci Yönetici Okulu” hayata geçiriyor. Garanti BBVA tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye’nin genelindeki tüm kadın girişimcileri ve girişimci ruha sahip kişileri desteklemek amacıyla destek olacakları.

Girişimci ruhları desteklemek için işlerini büyütmelerinin dışında işlerini sürdürmelerine de katkıda bulunmak için ihtiyaç duyulan bilgi birikimi paylaşımı yapılacak. Ayrıca rekabet güçlerini pekiştirebilmek için düzenlenen Kadın Girişimci Yönetici Okulu, Denizli’de 16 Aralık 2020 tarihinde hayata geçecek.

Son Başvuru 11 Aralık 2020

Garanti BBVA’nın, Finansman, Yeni Pazarlara Açılma, Eğitim ve Cesaretlendirme başlıkları altında topladığı eğitimler; Kadın Girişimci Yönetici Okulu’da 3 bini aşkın girişimciye ücretsiz olarak sağlanıyor. Kadın Girişimci Yönetici Okulu 16 Aralık 2020 – 29 Ocak 2021 tarihleri arasında online olarak gerçekleştirilecek.

Kadın Girişimci Yönetici Okulu’na dahil olmak isteyen girişimci ruhlu Türkiye’nin her yerindeki adaylar 11 Aralık 2020 tarihine kadar Garanti BBVA’nın resmi internet sitesinden online olarak başvuru yapmaları yeterli olacak. Boğaziçi Üniversitesi eğitmenleri tarafından verilecek eğitimlerin tamamı pandemi nedeni ile online olarak gerçekleşecek. Eğitimler kapsamında kadın girişimciler için insan kaynakları, yönetimsel kodlama, dijital pazarlama, müşteri denetimi ve finansal yönetim gibi fark yaratacak konular yer alıyor.