Garanti BBVA ile Kentkart Yüklemesi Yapmak Kolaylaştı

Garanti BBVA ile Kentkart Yüklemesi Yapmak Kolaylaştı
Garanti BBVA ile Kentkart Yüklemesi Yapmak Kolaylaştı

Anadolu Ajansında yer alan habere göre, Garanti BBVA ATM’lerinden Kentkart’a yükleme yapılabilecek. Garanti BBVA 16 ilde yer alan ATM’lerinden Kentkart’a yükleme yapılabileceğini açıkladı.  Garanti ATM’lerinden Kentkart’a para yüklenecek iller arasında Adana, Alanya, Antalya, Bandırma, Burdur yer alıyor.

Ayrıca Çanakkale, Edirne, Gaziantep, İnegöl, Karadeniz Ereğlisi, Kocaeli de bu imkanlardan yararlanacak. Bu illerin dışında Mersin, Muğla, Niğde, Sivas ve Yozgat da Kentkartlı’lar haftanın 7 günü ve 24 saat ATM’den yükelem yapabilecekler. Garanti BBVA’nın internet ve mobil bankacılığından da Kentkart’lara para yükleme imkanı sunuldu.

Garanti BBVA Müşterisi Olma Şartı Yok

Garanti BBVA’dan yapılan açıklamaya göre, Kentkart’larına yükleme yapmak isteyenler Garanti BBVA müşterisi olmak zorunda değiller. Müşteri olamayan ve Kentkart’ına yükleme yapmak isteyenler ATM’lerde yer alan “Karsız İşlemler” menüsünü kullanarak yapabilecekler. Kartsız İşlemler menüsünden, cep telefon numaralarını, şehirlerini ve kent kart numaralarını girmeleri yeterli olacak. Hızlı ve kolay bir şekilde işlem yapabilecekler.

Kentkart kullanıcıları arasında Garanti BBVA’lı olanlar mobil ve internet üzerinden sisteme giriş yaptıktan sonra adımları takip ederek yükleme yapabilecekler. Bu işlemleri yapabilmek için “Ulaşım Kartları” menüsüne girmeleri yeterli olacaktır.