Garanti BBVA Mobil Artık Huawei AppGallery’de

Garanti BBVA Mobil Artık Huawei AppGallery’de
Garanti BBVA Mobil Artık Huawei AppGallery’de

Finans Gündem’de yer alan habere göre Garanti BBVA mobil uygulamasının altyapısını Huawei Mobil Servisler’e uyumlu hale getirdi. Uyumlu hale gelen uygulama AppGallery’de kullanıcılarına sunuldu. Huawei, Türkiye’ye özel lokal uygulamaları resmi uygulama mağazasına ekleyerek kullanıcıları için yenilikçi deneyimler sunmayı hedefliyor.

Garanti BBVA mobil uygulaması QR kod ve harita entegrasyonları da tamamladı ve en büyük bankalardan biri olan Garanti BBVA artık AppGallery kullanıcılarına da hizmet verecek. En popüler küresel uygulamaların dışında kullanıcıların sevdiği ve kaliteli uygulamalar dijital yaşam tarzının temelini oluşturan en iyi uygulamaların HMS’e dahil edilme sürecini hızlandırmak için Huawei çalışmalarını sürdürüyor.

Sorunsuz ve Basit Tarama Sistemi

Sorunsuz ve basit bir tarama sistemi ile Huawei AppGallery sosyal medya, haber, eğlence ve birbirinden farklı 18 kategori içeriyor. Kullanıcılar bulamadıkları uygulamalar olduğu durumlarda dilerlerse “İstek Listesi” gönderebiliyorlar. Bu sayede uygulama AppGallery’ye ekleniyor ve kullanıcıya bilgilendirme yönlendiriliyor. Huawei AppGallery, kullanıcılarının hassas verilerini korumak ve gizliliğini sağlamak adına en üst düzel bir doğrulama sistemi kullanıyor.

Biyometrik veriler gibi kişisel olarak duyarlı olan sistem ile kişisel veriler güvenilir şekilde korunuyor. Bu sayede EMUI kullanıcıların uygulama izinleri üzerinde kontrol sahibi olmalarını ve güvenmelerini sağlıyor. Tüm kullanıcıların verilerinin anonimleştiriliyor olmasının yanı sıra kullanıcıların bölgesine karşılık gelen sunuculara depolanması da daha da önemli oluyor.