Garanti BBVA Mobil Yenilendi

Garanti BBVA Mobil, şubeye gitme gereksinimi duyulmaması adına yeni özellikler ekledi. Konuya yönelik olarak Genel Müdür Yardımcısı Işıl Evlioğlu açıklama yaptı. Evliooğlu, “Mobil uygulamamızda yaptığımız iyileştirmelerle müşterilerimiz için bu dönemi kolaylaştırmayı amaçladık” dedi.

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınının etkisi nedeniyle evde daha çok zaman geçirilen dönemde, mobil uygulamanın açılış sayfasını yeniledi. Böylelikle evden mobil bankacılık kullanan müşteriler için uygulama daha kolay bir hale getirildi.

Garanti BBVA Mobil 8,5 Milyon Kullanıcıya Sahip

Banka tarafından yapılan açıklamaya göre Garanti BBVA Mobil, yaklaşık olarak 8,5 milyon aktif dijital kullanıcıya sahip. Bu nedenle mobil uygulamanın açılış sayfasında değişiklikler yapıldı. Uygulamaya giriş yapmak isteyen kullanıcılar, sade ve kullanıcı dostu bir uygulama ile karşılaştı. Hızlı işlem menüsü ekleyen banka, “Para Çek/Para Yatır” ve “Şubeye Gitmeden Yap” gibi adımlar ile tek dokunuşla hizmet alma seçenekleri koydu.

Kullanıcılar aynı zamanda hesap bakiyelerini, kredi kartı limitlerini ve son hareketlerini de açılış sayfası üzerinden görebilecek. Böylelikle en çok ihtiyaç duyulan fonksiyonlar tek tık ile ulaşılabilir hale getirildi.

“Kullanıcı Deneyimini Bir Adım Öteye Taşımayı Amaçladık”

Konuya yönelik olarak açıklama yapan banka Genel Müdür Yardımcısı Işıl Evlioğlu, müşterilerinin ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda yenilikleri ve teknolojik gelişmeleri takip ettiklerini belirtti. Kullanıcı deneyimini bir adım öteye taşımayı amaçladıklarını söyleyen Evlioğlu açıklamasında şu sözlere yer verdi:

“Mobil uygulamamızda yaptığımız iyileştirmelerle müşterilerimiz için bu dönemi kolaylaştırmayı amaçladık. Mobil uygulamamıza getirdiğimiz yeniliklerle, dijital bankacılıkla yeni tanışan müşterilerimize eğitim uygulaması olarak da katkı sunuyoruz. Müşterilerimize daha basit, kullanışlı, kendilerine zaman kazandıran, kısa ve sorunsuz bir deneyim sunmak, hayata geçirdiğimiz akıllı çözümlerle yaşamlarını iyileştirmek için sürekli çalışıyoruz. Garanti BBVA’da kullanıcı deneyimi hiç bitmeyen bir süreç. Banka içinde yetkin bir kullanıcı deneyimi ekibi var ve bu sayede birçok çözümü içeride hızla geliştiriyoruz. Düzenli kullanılabilirlik araştırmaları sayesinde müşterilerimizle iletişime geçiyor ve kullanıcı deneyimini iyileştiriyoruz. Bundan sonraki süreçte de önceliğimiz, kişiselleştirmenin öne çıktığı deneyimleri artırmak, kullanıcılarımızın günlük finansal yaşamlarını kolaylaştıran ve finansal sağlıklarını iyileştiren adımlar atmak olacak.”