Garanti BBVA Müşteri Temsilcileri Alıyor! ( Görev Yeri: Ankara) 2023

Garanti BBVA Ankara Müşteri İletişim Merkezi için yeni adaylar arıyor! Ülkemizin lider bankalarından biri olan Garanti BBVA 2023 yılında personel alımlarına devam ediyor. Bankanın Ankara’da bulunan çağrı merkezinde görev alacak yeni personel alımı yaptığı açıklandı.

En Az Ön Lisans Mezunu

Banka gerçekleştireceği bu alımda özellikle eğitim seviyesinin hem lisans hem de yüksek okul ( 2 yıllık ön lisans) olabileceğini belirtiyor. Banka personel alımları bu yılda devam ediyor.

Garanti BBVA Müşteri Temsilcileri İlanı

Garanti BBVA tarafından kendi kariyer sayfasında yayımlanan iş ilanı detayları şu şekilde;

Ankara Müşteri İletişim Merkezimizde çalışacak; telefon bankacılığı aracılığı ile müşterilerimizden gelen talepleri karşılayarak şikayetleri çözüme kavuşturacak, belirlenen hedefler dahilinde bankacılık ürünlerinin satılması ve müşteri işlemlerinin takibini gerçekleştirebilecek çalışma arkadaşları arıyoruz.

Görev Tanımı

Telefon Bankacılığı aracılığıyla bankacılık hizmeti almak için arayan müşterilerimizin taleplerinin alınması ve gerçekleştirilmesi, ayrıca bankamız ürünlerinin satışının yapılması.

Birimin Sorumluluk Alanları

Telefon bankacılığı aracılığı ile bize ulaşan müşterilerin ihtiyaçlarını anında, etkin ve doğru analiz ederek kaliteli, istikrarlı ve müşteri memnuniyetin öneminin bilinciyle yaklaşarak hızlı, kolay ulaşılabilir, ilk temasta çözüm odaklı hizmet ve servisler sunmaktan sorumludur.

Bu pozisyon için adaylarımızda aradığımız kriterler ;

  •          En az lisans ya da meslek yüksekokulu öğrencisi, mezun
  •          Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış ya da en az 2 yıl tecil ettirmiş,
  •          Ankara’da ikamet eden ya da edebilecek
  •          Haftanın herhangi 5 günü çalışabilecek,

Görev tanımı ilginizi çekiyor ve yukarıda belirttiğimiz özelliklere de sahip olduğunuzu düşünüyorsanız Garanti BBVA ailesinin bir parçası olmaya ne dersiniz?

Garanti BBVA Müşteri Temsilcileri Ankara iş ilanına başvurmak için ilgili web sitesi adresi aşağıda belirtilmiştir.

https://kariyer.garantibbva.com.tr/Public/Announcement.aspx?GroupID=3