Garanti BBVA Partners Yeni Girişimcilerini Bekliyor

Garanti BBVA Partners Yeni Girişimcilerini Bekliyor
Garanti BBVA Partners Yeni Girişimcilerini Bekliyor

Türkiye’deki girişimcilerin iş stratejilerini geliştirme ve sürdürülebilirliğindeki büyüme destek olmak adına Garanti BBVA Partners Hızlandırma Programı hayata geçiyor. Finans Gündem’de yer alan habere göre başvurular bugün başladı. Yeni girişimcilerini bekleyen Garanti BBVA, uzun zamandır sürdürdüğü çalışmaları ile güzel etkiler bırakmaya devam ediyor. Stratejik olarak öncelik gördüğü girişimcilik ile tüm girişimcileri bekliyor.

Bugüne kadar 60’dan fazla girişimciye destek olan ve 2015 yılında bu yana sürdürülen  Garanti BBVA Partners’in yeni dönem için başvuru tarihleri belli oldu. Garanti BBVA Partners başvuru tarihleri 14 Aralık 2020’de başladı ve bir ay boyunca sürecek. Son başvuru tarihi 14 Ocak 2021 olarak belirlenen programda başvuru yapacak girişimciler bekleniyor.

Mentorluk, Ofis ve Eğitim Hizmetleri

Program kapsamında cesarete ihtiyaç duyan, yeni iş kuran ve yenilikçi fikirleri anlayarak hayata geçirmek adına izlenmesi gereken yollar ve kaynak konusunda Garanti BBVA girişimcilere destek oluyor. Girişimcilerin ihtiyaç duydukları mentorluk dışında eğitim ve ofis gibi hizmetler de program içerisinde yer alıyor.

Başvuru yapmak isteyen kişilerin 14 Ocak 2021 tarihine kadar bankanın resmi internet sitesini ziyaret etmesi yeterli olacaktır. Program dahilinde uygulanabilir hizmet ve ürünlere sahip henüz 3 yılını doğdurmamış kısa faaliyet gösteren ve ölçeklenebilir iş modeline uygun girişimciler yer alacak. Başvuru sonrasında jüri seçim süreci gerçekleştikten sonra başarılı olan girişimciler program dahilinde yer alan desteklerden faydalanabilecekler.