Garanti BBVA Ticari Şube Staj Alımları Başladı!

Bankacılık sektöründe heyecanın ve hayallerin mi var? İş hayatına atılmadan önce bir banka içerisinde staj yapmak ve sektör hakkında birebir deneyim elde ederek kariyer yaşamına başlamak istiyor olabilirsin. Bu isteğin oldukça doğal. Bankacılık, yoğun stres ve baskı yaratan bir sektördür. Dolayısıyla bankalar personel alımı yaparken deneyim sahibi olup olmadığına dikkat ederler. Bu nedenle iş hayatına atılmadan önce henüz üniversite eğitimi içerisindeyken staj yaparak deneyim elde edebilirsin. Nasıl mı? Tabii ki bankaların staj programları sayesinde!

Garanti BBVA, Türkiye’de emeklilere özel bankacılık hizmetleri ve faaliyetleri ile bilinen sayılı ve kaliteli bankalardan biridir. Bankanın hem yurt içi hem de yurt dışı şubelerinin bulunması sayesinde kariyerinde uluslararası alanda çalışma imkanını da bulabilirsin. Bir gün Garanti BBVA personeli olmayı hedefliyorsan, eğitim hayatına staj yaparak başlaman en doğrusu olacaktır. Üstelik bu stajı Garanti BBVA içerisinde yapabilirsin.

Garanti BBVA Ticari Şube Staj Başvurusu

Kariyerine yön vermeni ve şekillendirmeni sağlayacak olan Garanti BBVA Ticari Şube Staj Programı’na katılman için bankaya başvurabilirsin. Mart ve Mayıs ayları arasında 15 iş günü olarak yapabileceğin bu staj programına bankanın resmi web sitesi üzerinden ya da yazının sonunda paylaşacağımız linke tıklayarak başvurunu gönderebilirsin.

Yapacağın başvuru ile birlikte stajını gerçekleştirebileceğin iller arasında İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa ve Gaziantep bulunmaktadır. Bu illerdeki Garanti BBVA ticari şubelerinden birinde “Müşteri İlişkileri Temsilcisi” pozisyonu içerisinde “Sales Trainee (Satış Yönetimi)” görevinde yer alabilirsin. Buradaki staj programını tamamladıktan sonra banka içerisinde istihdam edilme fırsatını da yakalayabilirsin! Staj programını başarıyla tamamlayan öğrenciler, mezun olduktan sonra bankaya başvuru yaptığında, başvuruları diğer adaylardan ön planda tutulmaktadır. Banka, kendi eğitimini vermiş olduğu adayları bünyesinde görmekten keyif duyacaktır.

Başvuru yapmadan önce staj programı için aranan koşulları merak ediyorsan, işte detaylar aşağıda yer alıyor:

  • T.C. vatandaşı olmak
  • Yazılı ve sözlü iletişimde ileri seviye İngilizce bilmek
  • Bankacılık ile ilgili üniversite fakültelerinde örgün eğitim alan 3. ya da 4. sınıf öğrencisi olmak veya Yüksek Lisans – Doktora öğrencisi olmak
  • 28 yaşını doldurmamış olmak
  • Ekip çalışmasına yatkın olmak

Eğer sen de bu özelliklerin tamamının yer aldığını düşünüyorsan, başvurunu ertelemeden yapmalısın.

Başvuru Süreci Nasıl Geçecek?

Başvurunu tamamladıktan sonra sürecin nasıl işleyeceğini merak ediyorsan eğer:

  • Bankanın resmi web sitesi üzerinden ya da Kariyer.net adresindeki başvuru alanından CV’ni Garanti BBVA’ya iletmelisin. Dikkat çekici ve etkili bir özgeçmiş hazırladığına emin olmalısın.
  • Öncelikle banka online olarak genel yetenek ölçümlemesi yapacak ve ardından İngilizce sınavına davet edileceksin. Bu sınavlarda başarılı olduktan sonra online olarak birebir mülakat gerçekleştirilecek ve burada sana bazı sorular sorulacak.
  • Online mülakat sonrasında da başarılı olduğun takdirde staj programına dahil edileceksin. Stajının gerçekleştirileceği şube ve diğer tüm bilgiler iletişim adreslerin üzerinden sana ulaştırılacak.

Son başvuru tarihinin 31 Mart 2020 Salı günü olduğunu unutma!

  • Garanti BBVA Ticari Şube Staj Programı başvuru linki:

https://www.kariyer.net/is-ilani/garanti-bbva-garanti-bbva-st-programi-ticari-sube-2446024