Garanti BBVA’dan Eşsiz Danışmanlık Hizmeti

Garanti BBVA'dan Eşsiz Danışmanlık Hizmeti
Garanti BBVA'dan Eşsiz Danışmanlık Hizmeti

Garanti BBVA kredi kartı Bonus başvurusunda bulunan ve olumlu bir sonuç alamayan müşterilerine bilgi vermek ve en iyi şekilde yönlendirmek için danışmanlık hizmeti sunmayı hedefliyor. Garanti BBVA’dan yapılan açıklamaya göre, Türkiye’de bir ilk olan Bonuc Check-up uygulaması, kredi kartı başvurusu ile ilgili gerekli tavsiyeleri kullanmak isteyen müşterilerine sunacak.

Garanti BBVA Bonus kredi kartına başvuran ve olumlu geri dönüş alamayan müşterilerini yalnız bırakmayacak. BonusFlaş uygulaması üzerinden kullanılacak olan Bonus Check-up danışmanlık hizmetini kullanabilecek müşteriler, tekrar değerlendirme sürecine girebilmek için danışmanlık hizmetinden yararlanacaklar.

Bonus Check-up Yol Gösterecek

Müşteri memnuniyetini ön planda tutan Garanti BBVA, olumsuz sonucu olumluya çevirebilmesi için başvurunun kabul edilememe nedenini ya da gerekli bilgilerin neler olup olmadığı hakkında müşterilerini yönlendirebilecek. Müşterilerine geri dönüşlerin olumlu olabilmesi için geliştirilen uygulama, yol gösterici niteliğinde olacak.

Garanti Ödeme Sistemleri (GÖSAŞ) Genel Müdürü olan Murat Çağrı Süzer, “Kredi kartı günümüz dünyasında ödeme aracı olarak başlıca ihtiyaç haline gelmişken, kart başvurusu olumsuz sonuçlanan müşteriler çoğu zaman bunun sebebini öğrenemeyip bir sonraki adımda ne yapacağını bilemiyor. Bu noktada, kart başvurusu olumlu değerlendirilmeyen bir kullanıcının bunun nedenlerini bilmesi finansal durumunu yönetmesi açısından son derece önemli.” diyerek sözlerine devam etti.

Süreç Takip İmkanı Şeffaf ve Net

“Bonus Check-up da işte tam bu amaçla, kart başvurusu herhangi bir sebepten olumlu değerlendirilmeyen Garanti BBVA müşterilerine finansal tavsiyeler vererek yol göstermeyi, bir nevi danışmanlık yapmayı hedefliyor. Müşterilerimiz, Bonus Check-up sayesinde BonusFlaş uygulaması üzerinden kolaylıkla süreci takip edip şeffaf ve gayet net bir şekilde kart başvurularının neden olumlu sonuçlanmadığını, nelerin eksik olduğunu ve sonraki adımda neler yapmaları gerektiğini detaylarıyla öğrenebilecek.” dedi.