Garanti BBVA’dan Global Commercial Cards Kolaylığı

Garanti BBVA'dan Global Commercial Cards Kolaylığı
Garanti BBVA'dan Global Commercial Cards Kolaylığı

Finans Gündem’de yer alan habere göre, Garanti BBVA, şirket harcamalarını kolaylıkla düzenliyor. Garanti BBVA’nın yeni kurumsal çözümü ise Global Commercial Cards ile sağlıyor. Şirketlerin çalışanlarının ticari kart kullanımlarında kontrol sahibi olabilmeleri adına geliştirdiği Global Commercial Cards ile gider teslimi, onay süreçleri gibi işlemleri basitleştirdi.

Garanti BBVA’nınn hayata geçirdiği yeni çözüm ile toplamda 8 ülke fayda sağlayacak. Şirket harcamalarının optimize edilmesi ve sadeleşmesine yardımcı olacak. Hayata geçirilen bu finans çözümü hakkında, BBVA Kurumsal Müşteriler Birimi Küresel Ticari Kart Çözümler Başkanı Sergio Ortega açıklama yaptı.

Ortega: İki Ayrı Dünya Arasında Köprü

Ortega açıklamasında, “Global Commercial Cards sayesinde BBVA ticari kartlar ve gider yönetimi araçları gibi iki ayrı dünya arasındaki bir boşluğa köprü kurmayı başardı. Bunu gerçekleştirmek için şirket çalışanlarının giderlerini çok daha hızlı ve basit bir şekilde yönetmelerini sağlayan teknoloji verileri kullanırken, tüm süreç boyunca kontrol ve uçtan uca (end to end) izlenebilirlik sağlandı.” dedi.

Gerek bölgesel gerekse küresel alanda her şirketin ihtiyacına yönelik Global Commercial Cards, insan kaynaklarından finans birimlerine kadar her alanda kullanılabilecek. İş gezilerinde de kullanılacak kart sayesinde kolay ve hızlı erişimin yanı sıra firmaların iş yükü de azalacak. Şirketler tarafından seçilen gider yönetimi ya da ERP ile otomatik gönderim sağlanacak. Garanti BBVA’nın global çözümünden Türkiye, İspanya, Portekiz, Meksika, Arjantin, Kolombiya, Peru ve Uruguay’da yaralanacak.

Ortega “Mevcut bağlamda, korona virüs krizinden güçlü bir şekilde etkilenen, kurumsal harcamaları yönetme yöntemleri gelişmektedir ve küresel kurumsal gider yönetiminin homojenleşmesini sağlayacak dijital süreçler için artan bir talep vardır. Global Commercial Cards’ın piyasaya sürülmesi, BBVA’nın bu ihtiyaçları karşılamasına ve teknolojiyi şirketlerin hizmetine yenilikçi çözümler sunma taahhüdüne bir adım daha ileri götürmesine olanak sağlıyor.” dedi.