Garanti Bonus 22’nci Yılını 17 Milyon Kullanıcısı ile Kutluyor!

Garanti Bonus 22'nci Yılını 17 Milyon Kullanıcısı ile Kutluyor!
Garanti BBVA tarafından yapılan açıklamaya göre, çeyrek asra yaklaşan geçmişiyle Türkiye’de ilk defa bir kredi kartı platformu olarak hizmet veren Bonus, e-ticaret harcamalarında en çok tercih edilen kredi kartı oldu. Bankanın Genel Müdür Yardımcısı Ulaş Erdur, “Bonus, hem toplam yapılan alışverişlerde hem de e-ticaret alışverişlerinde sektörde en fazla kullanılan ve en çok taksit yapan kredi kartı olma özelliğini koruyor” dedi.

Garanti Bonus 17 Milyon Kullanıcıya Ulaştı

Banka tarafından yapılan açıklamaya göre, e-ticaret harcamalarında en çok tercih edilen kredi kartı, Garanti Bonus oldu. Bonus, 22. yılını kutlarken 17 milyon kullanıcıya ulaştı. Türkiye’de bugün online platformlardaki her 4 alışverişten birinin Bonus ile gerçekleştirildiği belirtildi. Bonus kredi kartları ile en fazla market, benzin ve giyim sektöründe harcama yapıldığı da görüldü.

“Türkiye’nin yıllardır ‘en sevilen’ kredi kartı markası olmayı sürdürüyoruz”

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Garanti BBVA Ödeme Sistemleri (GÖSAŞ) Ürün, Marka Yönetimi ve Pazar Ortaklıkları Genel Müdür Yardımcısı Ulaş Erdur şu ifadelere yer verdi:

“Garanti BBVA öncülüğünde müşterilerimize, Türkiye’nin ilk çipli ve çok markalı kredi kartından ilk şeffaf kartına, ilk temassız kredi kartından ilk çevreci karta kadar pek çok yeniliği ve ilki yaşattığımız Bonus, çeyrek asra yakın süredir kullanıcılarına değer yaratmaya devam ediyor. Markamızla tüketicilerin zihninde özdeşleşen Bonus peruğu, bu zamana kadar gerçekleştirilmiş akılda kalıcı eğlenceli müzikleri, birbirinden ünlü reklam yüzleriyle Türkiye’nin yıllardır ‘en sevilen’ kredi kartı markası olmayı sürdürüyoruz. Bonus, hem toplam yapılan alışverişlerde hem de e-ticaret alışverişlerinde sektörde en fazla kullanılan ve en çok taksit yapan kredi kartı olma özelliğini koruyor. Bizim de en büyük hedefimiz, bizi tercih eden müşterilerimizi hayatlarına değer katacak yenilikçi ürün ve hizmetler ile buluşturmaya devam etmek. 22 yıldır bu deneyimi bizlerle birlikte yaşayan kullanıcılarımıza çok teşekkür ediyoruz.”