HSBC Bank Özel Bankacılık Müdürü İşten Ayrıldığını LinkedIn Hesabından Duyurdu

HSBC Bank Singapur ve Malezya Özel Bankacılık Müdürü olan Shang-Wei Chao , şirketten ayrılacağını Cuma günü LinkedIn hesabından bildirdi. Bu yol ayrımının Chao için bir hüzün değil heyecan verici olduğu, yapmış olduğu paylaşımdan öğrenildi. LinkedIn hesabındaki bildirgede ‘Bir sonraki varış yerime gitmek için heyecanlıyım’ sözlerini kullandı.

3 Kasım 2016 tarihinde HSBC Bank ailesine katılan Chao, öncesinde 12 yıl boyunca UBS Bank’ın Singapur bölgesinde Varlık Yönetimi Genel Müdürü olarak görev yaptı. Dünyanın en büyük ‘Private Bank’ yani özel bankası olarak isimlendirilen, merkezi İsviçre’nin Zürih ve Basel kentlerinde bulunan UBS Bankası’ndaki 12 yıllık hizmetinin ardından HSBC Bank çalışma hayatı sadece üç buçuk yıl sürdü.

HSBC Bank Özel Bankacılık Müdürlüğü görevinden ayrılacağını bildiren Chao, yeni iş planları hakkında herhangi bir açıklamada bulunmadı.

HSBC Bank, Chao İçin Bir Ekspres Treni

Chao’nun HSBC Bank ile yollarının ayılma sebebi olarak yaptığı açıklamada ise, bu bankayı bir ekspres treni olarak gördüğü öğrenildi. Chao’ya göre 2016 yılında binmiş olduğu bu ekspres treninden artık inme vakti gelmişti. Kariyer hayatında bir basamak olarak gördüğü HSBC için ayırdığı süre sona ermişti ve artık yeni planların peşindeydi. Ancak yeni planların ne olduğu hakkında herhangi bir bildirimde bulunmadı.

Chao HSBC Bank için güncel durum hakkında da yorumlarını bildirdi. Ve bankanın doğru stratejiler ile yüksek bir ivme kazanması sonucunda hedeflerine ulaştı. Beklenenin üzerinde bir ilerleme kaydeden HSBC bank hakkında olumlu yorumlarda bulundu. Tüm bu olumlu yorumlara dikkatli olarak bakıldığında gizli bir mesaj ortaya çıkmakta. Chao, yürütmekte olduğu pozisyonda yüksek başarı sağlamış, bankanın beklenenin üzerinde bir noktaya ulaşmasına katkıda bulunmuştur.