HSBC Katar ve Orta Doğu’daki En İyi Nakit Yönetim Bankası Oldu

HSBC Katar ve Orta Doğu'daki En İyi Nakit Yönetim Bankası Oldu

The Peninsula Qatar’da yer alan habere göre HSBC, Katar ve Orta Doğu’daki en iyi nakit yönetim bankası olarak seçildi. Yıllık olarak düzenlenen Euromoney Nakit Yönetim Anketi’ne göre HSBC Qatar, şirketler tarafından üst üste 11. defa 1 numaralı nakit yönetim bankası olarak seçildi.

HSBC Qatar CEO’su olan Abdul Hakeem Mostafawi, “Bu ödül, müşterilerimizin nakit ve likidite yönetimi hizmetlerimize olan güveninin yanı sıra, bu zor zamanlarda özellikle önemli olan bankacılık ortakları olarak daha geniş rolümüzü göstermektedir. Aynı zamanda, nakit yönetimi platformumuzun yerel, bölgesel ve küresel düzeyde pazar lideri olmasını sağlayan dijitale yatırımımızın değerini de gösteriyor.” dedi.

Bu Yılın Başarısı Özel

HSBC’nin Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türkiye’deki Küresel Likidite ve Nakit Yönetimi Başkanı olan Noor Adhami ise “Bu yılın başarısı özellikle özeldir çünkü HSBC, Orta Asya’da nakit yönetimi için lider banka olarak sadece pazar tarafından oylanmamıştır. Doğu ama aynı zamanda beş hizmet kategorisinin her birinde (personel, hizmet, teknoloji hükümleri, finansal tesisler ve işletme fonksiyonları) en üst sıradayız ve bölge için genel olarak en iyi hizmet ödülünü aldık. İhtiyaçlarını karşılama kabiliyetimize duydukları güven için tüm müşterilerimize teşekkür ederim.” açıklamasında bulundu.

HSBC Qatar, 2020 boyunca şirketler için sunduğu dijital çözümleri geliştirdi ve geliştirmeye devam ediyor. HSBC Qatar, mali durumlar konusunda daha sağlıklı yardımcı olabilmek için birbirinden farklı dijital çözümler sundu. Daha iyi likidite yönetimi ve küresel anlamda daha net resimler içeren kararlar adına HSC’nin Likidite Yönetim Portalı lansmanı çözümler arasında yer alıyor. Hesap bilgilerinin ve ödemelerin detaylarını kapsayan Kurumsal ve Hazine API’lerinin piyasaya sunulması ile banka kendi iş istasyonlarından para transferi konusunda ve de hesap görünürlüğü konusunda sorun olmadan bir yol izliyor.