ING Bank Dönemsel/Proje Bazlı Eleman Alımı Yapacak!

ING Bank, Kahramanmaraş’ta yer alan şubesinde görevlendirmek için ATM İzleme ve Mutabakat Ser. Dönemsel Eleman alımı yapacağını duyurdu. ING Bank’ın finans departmanı bünyesinde, pozisyon seviyesi eleman olarak, dönemsel ve proje bazlı şekilde görevlendireceği ATM İzleme ve Mutabakat Ser. Dönemsel Eleman alım ilanına başvuru gerçekleştirecek olan adayların, ING Bank tarafından yayımlanan başvuru koşullarını yerine getirmesi gerekiyor.

ATM İzleme ve Mutabakat Ser. Dönemsel Eleman İlanı Başvuru Şartları

Bu kapsamda, ING Bank tarafından yayımlanan ilana başvuru gerçekleştirecek olan adayların, en az ön lisans mezunu olması, Microsoft Office programlarını etkin bir biçimde kullanabiliyor olması, takım çalışmasına yatkınlığının olması, stresle başa çıkabiliyor olması, iş motivasyonunun yüksek olması, öğrenmeye açık olması ve değişime hızlı adapte olabilmesi gerekiyor.

İş Tanımı

ING Bank bünyesinde istihdam edeceği personellerden, ATM’leri izlemesini ve minimum kesintiyle hizmet vermesini sağlamasını, şube ATM sorumlularını ve cit personelerine telefonla Helpdesk sağlayarak birinci seviye arızaların giderilmesini sağlamasını, giderilemeyen arızalarda anlaşmalı olunan firmalara kayıt açarak takibini ve koordinasyonunu sağlamasını, ATM kasa mutabakat sorunlarını elektronik e-journal üstünden çözümlemesini, ilgili iş birimleriyle operasyonel süreçlerde kontak halinde olmasını, çağrı merkezinden alınan şikayetleri cevaplandırarak gerekli olan aksiyonları almasını, çözülemeyen ya da çözümü uzayan arızaların belirlenen süre zarfında üst birimlere raporlamasını ve üst birimleri bilgilendirmesini, 365 gün, 2 vardiya şeklinde hizmet vermesini istemektedir.

ATM İzleme ve Mutabakat Ser. Dönemsel Eleman İlanına Kimler Başvurabilir?

ING Bank tarafından yayımlanan ATM İzleme ve Mutabakat Ser. Dönemsel Eleman alım ilanına tecrübeli veya tecrübesiz olan adaylar ve bankanın belirlediği başvuru koşullarına uyum sağlayan tüm adaylar en geç 29 Nisan 2018 tarihine kadar aşağıda belirtilen link üstünden başvurularını yapabilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/ing-bank-atm-izleme-ve-mutabakat-ser-donemsel-eleman-1995649