ING Türkiye Konut Kredisinde Faiz İndirimine Gitti!

Bankalar tarafından kredi faizlerine yapılan indirimlere bir bankadan daha yanıt geldi. ING Türkiye, konut kredisi faizlerinde indirime gittiğini açıkladı. 3 aydan 120 aya kadar vade seçeneğinden faydalanan müşteriler için, konut kredisi faiz oranı yüzde 1.09 seviyelerine kadar çekildi.

Banka tarafından konu hakkında bir açıklama yapıldı. ING Türkiye, hem tüketicilerin daha rahat koşullarda ev sahibi olmaları için hem de sektöre ekonomik açıdan destek vermek için konut kredisi kampanyasının düzenlendiğini belirtti. Gayrimenkul sektörünün bu süreç içerisinde desteklenmesi de planlanıyor.

3 aydan 120 aya kadar ödeme planı oluşturan herkes avantajlı konut kampanyasından faydalanabilecek. Faiz oranı yüzde 1.09 olarak sabitlenmiş durumda. Konut kredisi avantajından, yeni kredi talebi olanların yanı sıra, başka bir konut kredisi kampanyasından yararlanıp, kredisini ING’ye taşımak isteyen vatandaşların da yararlanması bekleniyor.

‘Katkı Sağlamaya Devam Edeceğiz’

ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Alper Gökgöz konu hakkında bir değerlendirmede bulundu. Türkiye ekonomisinde, gayrimenkul sektörünün önemine bir kez daha vurgu yaptı. Açıklamalarında ‘Sektörü ve ekonomiyi desteklerken, vatandaşların en uygun şartlarla ev almalarını da sağlayacağız. Bu yüzden konut kredisi faiz oranlarında bir indirime gittik. Bundan sonraki dönemlerde de hem vatandaşlarımıza hem de ekonomiye, var gücümüzle katkı sağlamaya devam edeceğiz’ dedi.