İş Bankası 5 Farklı Kategoride Ödül Sahibi Oldu

İş Bankası 5 Farklı Kategoride Ödül Sahibi Oldu
İş Bankası 5 Farklı Kategoride Ödül Sahibi Oldu

İş Bankası, Amerikan İletişim Profesyonelleri Birliği 2020 Spotlight ve Inspire ödül programları kapsamında 5 farklı kategoride ödül sahibi oldu. Banka, “Uluslararası İletişim” ve “Kurumsal Yayın” alanlarında “Platin Ödül” almaya hak kazandı. Ödül programları 2019 yılı Entegre Raporu ile Amerikan İletişim Profesyonelleri Birliği (LACP-League of American Communications Professionals) tarafından düzenlendi.

Banka tarafından yapılan açıklamaya göre, 2019 yılı Entegre Raporu ile iletişim alanında dünyanın en prestijli platformlarından biri olarak kabul edilen Amerikan İletişim Profesyonelleri Birliği tarafından yürütülen ödül programlarında 5 farklı kategoriden “Platin Ödül” sahibi olundu.

İlk 100 Raporda 11’inci Oldu

Ödül programı kapsamında değerlendirmeler ilk izlenim, rapor anlatım dili, içerik uygunluğu, mesaj netliği, genel görsel tasarım ve yaratıcılık kriterleri üzerine gerçekleşti. Bu kriterlere göre banka, 100 üzerinden 99 puan aldı. Böylelikle tüm kategoriler değerlendirildiğinde banka uluslararası alanda ilk 100 içerisinde 11’inci oldu.

2020 Spotlight ve Inspire ödül programlarına, farklı ülkelerden ve farklı sektörlerden 300 kuruluşu temsil eden bin 500 adet başvuru yapıldı. Bin 500 adet başvurunun her biri değerlendirildi. İş Bankası’nın entegre raporlamasında, finansal ve finansal olmayan sermayee öğeleri bir arada tutuldu. Bu raporda sürdürülebilir ve paylaşılabilir değer yaratmaya odaklanma çalışmaları hakkında da güncel bilgi sunuldu.

Bankanın hazırlamış olduğu raporda, bankanın tüm paydaşları için yarattığı değer ve değer yaratma sürecinde karşılaştığı riskler ve fırsatlar ele alındı. Bununla birlikte İş Bankası’nın sürdürülebilirlik öncelikleri, kurumsal stratejisi, hedefleri ve uzun vadeli değer üretme yetkinliği için de çok yönlü bir yaklaşıma sahip olduğu dikkat çekti.