İş Bankası Sanat Bayram Konseri Veriyor

Türkiye İş Bankası oluşumu olan İş Sanat, birbirinden özel etkinlikler ile Ramazan Bayramı süresince sosyal medya hesapları üzerinden sanatseverler ile buluşacak!

Birbirinden Ünlü İsimler İş Sanat Konserinde!

Yerli ve yabancı çok sayıda sanatçının evlerinden görüntü konuşma ile katılacağı bayram konseri, koronavirüs salgın günlerinde sanatsever herkesin memnun olacağı bir etkinlik olacak!

Ramazan Bayramı süreci boyunca sosyal medya hesapları üzerinden yıldız isimleri ve sanatseverler ile buluşturacak olan İş Sanat, çok sayıda ünlü ismi bünyesine toplamış.

İş Sanat’ta sahne alacak olan sanatçılar arasında arabesk müziği sevilen ismi Ümit Besen, bayramın 1. günü sosyal medya hesabında olacak.

2. gün çağdaş halk müziği grubu Kardeş Türküler, 3. gün ise modern Türk müziğinin en başarılı temsilcilerinden Dilek Türkan ve Derya Türkan yer alacak.

3. gün sürecek bayram konserleri İş Bankasının oluşumu olan İş Sanat’ın Facebook, Twitter ve Instagram hesapları üzerinden yayınlanacak.

Bayramı tam tadında yaşamak için bayram konserlerini tertipleyen Türkiye İş Bankası, salgın sürecinde sanatseverleri oldukça memnun etti.