İş Bankası Workup Girişimcilik Programı’nda Yenilik!

Türkiye İş Bankası’nın girişimcilik programı olan Workup, bu hafta farklı bir konsept ile YouTube platformu üzerinden yayımlanacak. Programa Webrazzi internet sitesinin kurucusu ve CEO’su olan Arda Kutsal katılacak.

Banka tarafından “#yeninormal” konsepti ile yapılacak olan bu programda, yeni tip korona virüs salgını ve salgın sonrasındaki trendler konuşulacak. Yaklaşık olarak bir aydır korona virüs salgını nedeniyle YouTube kanalı üzerinden yayın yapan Workup, bu etkinliğinde de girişimcilere ve girişimlere fayda sağlayacak bilgiler paylaşacak.

Girişimcilik Ekosistemi ve Salgın Tartışılacak

Webrazzi internet sitesinin kurucusu ve CEO’su olan Arda Kutsal’ın katılımı ile birlikte programda girişimcilik ekosistemi hakkında tartışmalar yapılacak. “İlham Etkinliği” kapsamında canlı yayın şeklinde düzenlenecek olan bu program 16 Nisan 2020 Perşembe günü saat 14.00’da başlayacak.

Dünyadaki salgın ve salgın nedeniyle çıkan trendler, yakın gelecekte yıldızı parlayacak iş sektörleri ve modelleri, salgın nedeniyle ortadan kalkacak iş sektörleri ve modelleri, girişimcileri bekleyen tehditler ve fırsatlar programda konuşulacak baş konular olacak. Girişimciler için ilham yaratması bekleyen programı YouTube üzerinden herkes izleyebilecek.