İş Yaşamını Kolaylaştıran 5 Uygulama!

İnternetin hızlı bir şekilde yayılması ve teknolojinin gelişmesiyle birlikte iş yaşamına kolaylık sağlayacak teknolojik uygulamalar da geldi. Bu uygulamaları yükleyerek iş yaşamınızı konforlu hale getirebilirsiniz.

Ofis içerisinde ve dışında kullanabileceğiniz bu uygulamalar, iş yaşamınızı her an her yerden kontrol etmenizi, projelerinizi düzenlemenizi, not tutmanızı ya da planlamalar yapmanızı sağlamaktadır.

Timeful uygulaması, planlama yapmanızı kolaylaştıracak iş uygulamalarından biridir. Bu uygulama sayesinde görevlerinizi önceden kaydedebilir, planlama yapabilir, zaman yönetimi konusunda daha başarılı olabilir ve alışkanlık kazanabilirsiniz.

Zaman yönetimi konusunda başarısızsanız Wunderlist uygulaması tam da size göredir. Uygulama sayesinde yapılacak işlerinizi listeleyebilir, not alabilirsiniz. Uygulamaya takım arkadaşlarınızı da ekleyerek ortak planlamalar yapabilirsiniz.

İş toplantılarında sıklıkla kullanılan Evernote uygulaması, kullanıcıların not almasını, görsel notlar ve notlara video eklemesini sağlayan bir uygulamadır. Aldığınız tüm notlar bulut hafızasında otomatik olarak kaydedilmektedir.

Yoğun çalışma hayatına sahip kişilerin mutlaka kullanması gereken Mailbox uygulaması, tüm maillerinizi tek bir uygulama üzerinden yönetmenizi sağlar. Maillerinizi daha hızlı bir şekilde oluşturmanıza yardımcı olur.

İnternetteki ürün ve hizmetleri yakından takip ediyor, işletmeniz için profesyonel hizmetler almak istiyor ve tüm bu bilgileri bir uygulama içerisinde saklamak istiyorsanız, Pocket uygulamasını kullanabilirsiniz.

Pocket uygulaması, istediğiniz akıllı cihaz üzerinden bağlanabileceğiniz ve tek bir dokunuşla yeniden incelemek istediğiniz internet sayfalarını kaydedebileceğiniz bir uygulama olarak sizlere iş yaşamında yardımcı olacaktır.