Kuveyt Türk Üniversiteli Öğrencilere Çağrıda Bulundu!

Kuveyt Türk Üniversiteli Öğrencilere Çağrıda Bulundu!
Kuveyt Türk Katılım Bankası, üniversiteli öğrencilerin hizmetine sunacağı yeni kredi kartı için hem isim hem de tasarım fikirlerini ortaya koyacak genç yeteneklere seslendi. Banka tarafından yapılan açıklama doğrultusunda, 1 Mayıs 2022 tarihine kadar Kuveyt Türk Fikrinn Platformu üzerinden yarışmaya başvuru yapabileceklerini belirtti.

Elle Yapılan Çizimler Dahil Edilecek

Kuveyt Türk tarafından yapılan açıklamada, farklı fikirleri değerlendirdiği Fikrinn Platformu üzerinden ‘Senin elinden..’ mottosuyla duyurulan kart tasarım yarışmasına tüm üniversite öğrencilerinin başvurabileceği belirtildi. Bununla birlikte yarışmaya, elle çizim yapılan görseller dahil farklı formatlarda hazırlanan tasarımlarla katılım sağlanabileceği de vurgulandı.

Türkiye’de Bir İlk Olacak

Yarışmanın diğer aşamalarında tasarım ve isim seçimi de yine gençlerin oylamalarıyla yapılacak. Bu sayede gençler, Kuveyt Türk ile katılım finans sektöründe bir ilki gerçekleştirmiş olacak. Gençler, Türkiye’de kendi kredi kartlarını, ismi de dahil olacak şekilde tamamen kendileri tasarlamış olacak.

5 Bin TL Ödül!

Yarışmada ilk 3’e giren tasarımların her birine 5 bin TL ödül verilecek. Kuveyt Türk, gençlere yönelik yeni kredi kartını sürdürülebilirlik uygulaması doğrultusunda geri dönüştürülmüş malzemeleri kullanarak üretecek ve hizmete sunacak. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Kuveyt Türk Bireysel ve Özel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Oral, gençlerden, kendi kullanacakları kredi kartıyla ilgili isim ve tasarım fikirlerini heyecanla beklediklerini dile getirdi.

Oral, “Teknoloji ve inovasyon yolunda attığımız adımlarla ortaya koyduğumuz yenilikçi ürün ve hizmetlerimizle sektördeki öncü konumumuzu sürdürürken, kurduğumuz platformlarla da finans dünyasına yeni bakış açıları getiriyoruz.” dedi.

“Gençlerimizden etkileyici ve farklı tasarım ve isimleri büyük bir heyecanla bekliyoruz.”

Kuveyt Türk Bireysel ve Özel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Oral açıklamasına şu ifadelerle devam etti:

“Özellikle gençlerimizin, girişimcilerin ve müşterilerimizin Fikrinn Platformu aracılığıyla yenilikçi fikirlerini bizimle paylaşmalarını çok önemsiyoruz. Gençlere yönelik yakın zamanda hayata geçireceğimiz yeni kredi kartımızın isim ve tasarımı konusunda bir yarışma düzenleyerek gençlerimizin fikirlerini almak istedik. Gençlerimiz, yeni kredi kartımızla ilgili isim ve tasarım önerilerini Fikrinn Platformu üzerinden bize ulaştırabilecek.

Kuveyt Türk olarak, bu yarışmayla, gençlerimizin kendi kredi kartlarının isim ve tasarımını kendilerinin belirlemesini arzu ediyoruz. Bize ulaşan isim ve tasarımları, jürimizin ilk 20’yi belirlemesinden sonra gençlerimizin onayına sunacağız ve ilk 3 bu şekilde belirlenecek. Böylece dereceye giren isim ve tasarımları gençlerimiz kendileri belirlemiş olacak. Gençlerimizden etkileyici ve farklı tasarım ve isimleri büyük bir heyecanla bekliyoruz.”