Kuveyt Türk ve ONSA Rafineri Güçlerini Birleştirdi!

Kuveyt Türk ve ONSA Rafineri Güçlerini Birleştirdi!
Kuveyt Türk Katılım Bankası, bir süre önce “Altın Tasarruf Ekosistemi Projesi”ni hayata geçirmişti. Bu kapsamda Assos ve Altınbaş kuyumcularını bünyesine alan banka, ONSA Rafineri’yle de iş birliği sağladı.

Yapılan iş birliği ile ilgili olarak Kuveyt Türk Bireysel ve Özel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Oral açıklama yaptı. Oral, “Daha çok müşterimize ulaşarak altınlarını en güvenilir şekilde faizsiz finans prensiplerine uygun olarak değerlendirmelerine imkân sağlamak istiyoruz” dedi.

Assos ve Altınbaş kuyumcularını bünyesinde bulunduran ONSA Rafineri ile güçlerini birleştiren banka, şubelerinin yanı sıra bu iş birliğiyle sayesinde ONSA Rafineri bünyesindeki kuyumcularla da iş birliği yapmak istiyor. Kuyumculara gelen müşterilerin altın tasarruflarını kolay ve güvenilir bir şekilde değerlendirmelerine dair hizmet sunuyor.

Proje doğrultusunda gram, çeyrek, yarım, cumhuriyet, bilezik ve kolye gibi ziynet altınlar ve külçe altınlar, kolay ve güvenli bir şekilde 24 ayar saf altına dönüştürülerek hesaba yatırılabiliyor. Müşteriler ek olarak, birikimlerini kurdaki dalgalanmalara karşı koruyabiliyor. Kurdaki dalgalanmadan korumak isteyen kişiler, altınlarını TL’ye çevirerek Dönüşüm Destekli TL Katılma Hesabı açarak yatırımlarına sahip çıkabiliyor.

“En güvenilir şekilde faizsiz finans prensiplerine uygun olarak değerlendirmelerine imkân sağlamak istiyoruz.”

Kuveyt Türk Bireysel ve Özel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Oral, oluşturulan proje ile ilgili olarak, “Bu kapsamda ülkemizin önde gelen altın rafinelerinden, Assos ve Altınbaş kuyumcularını bünyesinde bulunduran ONSA Rafineri ile güçlerimizi birleştirdik. Bu sayede daha çok müşterimize ulaşarak altınlarını en güvenilir şekilde faizsiz finans prensiplerine uygun olarak değerlendirmelerine imkân sağlamak istiyoruz.” dedi.