Kuveyt Türk, Yıldız Teknik Üniversitesi ile İş Birliği Yaptı

Kuveyt Türk, Yıldız Teknik Üniversitesi ile İş Birliği Yaptı

Kuveyt Türk, Yıldız Teknik Üniversitesi ile akademik iş birliği yaptığını açıkladı. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre, iki kurum arasında protokol imzalandı. İmzalanan protokole göre, 2022-2023 eğitim-öğretim yılı güz döneminden itibaren ‘İşletme Anabilim Dalı İşletme Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans Programı’ ile ‘Dijital Dönüşüm ve Dijital Yetkinlik Geliştirme Sertifika Programı’ için iş birliği yapılacak.

“Eğitime verdiğimiz desteği artırarak sürdüreceğiz”

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kuveyt Türk Strateji, İK, Dijital Dönüşümden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Aslan Demir, eğitimin önemine inanan bir kurum olarak, bu alandaki öncü kurumlardan Yıldız Teknik Üniversitesi ile bir iş birliği gerçekleştirdiklerini ifade etti. Demir, şunları kaydetti:

“İmzaladığımız protokol, İşletme Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans Programı ile Dijital Dönüşüm ve Dijital Yetkinlik Geliştirme Sertifika Programı için yapılacak eğitimin kapsamını belirliyor. Bu anlaşmayla akademi ve özel sektörü bir araya getirerek teori ve pratikteki en güncel bilgi ve deneyimi öğrencilerle paylaşmayı hedefliyoruz. Ayrıca, mevcut projelerimize ve yetkinliklerimizin gelişimine alanında uzman akademisyenlerimizin katkı sunacak olmasından dolayı heyecanlıyız. Yapılan anlaşmanın hem kendi çalışanlarımız hem de bankacılık sektörü için hayırlı olmasını temenni ediyoruz. ‘Önce insan, önce çalışan’ anlayışıyla eğitime verdiğimiz desteği artırarak sürdüreceğiz.”