Kuveyt Türk’e Arka Arkaya Dördüncü Ödül

Kuveyt Türk’e Arka Arkaya Dördüncü Ödül
Kuveyt Türk’e Arka Arkaya Dördüncü Ödül

Kuveyt Türk, Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2021’de arka arkaya dördüncü defa ödül kazandı.

Great Place to Work Enstitüsü Türkiye tarafından düzenlenen Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2021’de Kuveyt Türk bir kez daha ödül kazandı. Banka, “5000+ Çalışan Sayısı” kategorisinde birinci olmayı başardı. Bu kapsamda Kuveyt Türk’ün iştiraki olan teknoloji şirketi Architecht’e de önemli bir ödül geldi.

İştiraki Şirket de Ödül Kazandı

Kuveyt Türk tarafından yapılan resmi açıklamada, insan kaynakları sürecini yürüten ve Gelişim Mutfağı, Gelişim Sepeti, Önce Çalışan Meclisi gibi farklı uygulamaları hayata geçiren banka, Great Place to Work Enstitüsü tarafından bu alanda düzenlenen organizasyonda birincilik ödülü kazandı. Bankanın kazanmış olduğu ödül, arka arkaya alınan dördüncü birincilik olarak da dikkat çekti.

Kuveyt Türk’ün yüzde 100 iştiraki olan teknoloji şirketi Architecht de önemli bir başarı elde etti. Bu bağlamda Architecht, 50-250 Çalışan Sayısı kategorisinde en iyi işverenler listesine ikinci defa dahil oldu. Bu bağlamda Kuveyt Türk, aldığı ödüllerle beraber salgın sürecinde de 6 bin çalışanına katkı sağlayan insan kaynakları uygulamaları geliştirdi.

Çalışanlara Huzur Dolu İş Ortamı Amaçlanıyor

Kuveyt Türk Strateji, İK, Dijital Dönüşümden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Asla Demir, düşüncelerini dile getirdi. Demir, kuruluş gününden bugüne banka olarak çalışanların huzurlu bir iş ortamına sahip olmalarını amaçladıklarını söyledi. Bu bağlamda da uygulamalar geliştirmeye ve yenilikçi kararlar almaya devam ettiklerini belirtti.  Demir, Kuveyt Türk olarak en önemli amaçlarından birinin de çalışanlara imkanlar sunmak olduklarının altını çizdi. Kuveyt Türk, bu çalışmalar ile beraber GPTW tarafından oluşturulan en iyi işverenler listesine giriş yapıyor. Son 4 yıldan bu yana listede yer alan bankanın yanı sıra iştiraki olan Architecht firması da 2 yıldır en iyi işveren olarak seçiliyor. Bu bağlamda Kuveyt Türk, aldığı ödüller ile dikkat çekmeyi başarıyor.

Banka, çalışanların ödül kazanmasını beraberinde getiren yenilikçi uygulamalar ile de dikkat çekiyor. Bu bağlamda çalışanlar, geleceğin yetkinliklerine yönelik yenilikçi bir kariyere imza atabiliyor. Gelişim Mutfağı adı altında sağlanan program ile beraber, banka çalışanları kariyer tariflerini kendileri yazıyor. Buna bağlı olarak da çalışanların Gelişim Sepeti’nde kazandığı puanlar yeni tecrübelere olanak tanıyor.