Kuveyt Türk’ten Ramazan Ayına Özel Film!

Kuveyt Türk Katılım Bankası, sosyal medyada büyük ses getiren reklam filmine imza attı. “Değerlerimizle büyüyoruz” anlayışı ile hareket eden banka, dijital medya kanalları aracılığıyla Ramazan Ayı’na özel reklam filmini yayımladı. Yayımlanan film kısa sürede ses getirdi. “#İyiliklerKalıcı” etiketi ile paylaşılan filme pek çok sosyal medya kullanıcısı yorum yaptı.

“Geriye İyilikler Kalacak”

Türkiye’yi etkisi altına kalan salgın nedeniyle oldukça hassas bir dönemden geçildiğini vurgulayan banka, ayrı çatılar altında ve farklı sofralarda olunsa bile Ramazan Ayı içerisinde iyiliklerle buluşulacağını ifade etti. Kuveyt Türk Katılım Bankası, yaşanan tüm zorluklara rağmen vatandaşlara birbirlerine destek olması ve iyilikte bulunması çağrısında bulundu. Bu sayede içerisinde bulunduğumuz zorlu dönemin daha çabuk atlatılacağına değinildi.

Toplumsal hasletleri hatırlamaya davet eden reklam filminde bankanın “Biz sağlam durdukça bu ayrılık geçecek, geriye iyilikler kalacak. Gelin, bu Ramazan’da mesafeleri sevgiyle aşalım. Komşularımızla ayrı olsak da oruçlarımızı balkonlarımızda açalım, selamlaşıp sohbet edelim. Bu ayrılığın geçici olduğunu yaptığımız iyiliklerle anlatalım ve #iyiliklerkalıcı hashtag’inde buluşalım. Geleceğe iyilikleri miras bırakalım.” sözleri dikkat çekti.