Owens Wells Fargo’da Yeni Operasyon Başkanı Oldu

Wells Fargo, ticari operasyon sistemi üzerindeki çalışmalarını daha birleşik ve entegre bir şekilde sürdürme kararı aldı. Bu kararın sonucunda da Operasyon Başkanlığı pozisyonuna yeni bir ismi dahil etti. Şirket bünyesine yeni katılan Lester Owens, açıklamanın ardından şirketin tüm ticari operasyon fonksiyonları konusunda yetkili kişi oldu.

Lester Owens ile Wells Fargo arasında anlaşma resmi olarak sağlandı ve Wells Fargo bu anlaşmayı duyurdu. Ancak Owens Temmuz ayı itibari ile yeni işinin başına geçecek. Temmuz ayı sonunda Wells Fargo ailesine katılacak olan Owens, Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Scott Powell’a rapor verecek ve şirketin Operasyon Komitesi’nde görev yapacak.

Owens Bankacılık Alanında Oldukça Deneyimli Bir İsim

Wells Fargo adına açıklamada bulunan Powell, “Lester Owens, finansal hizmetler sektöründe 30 yılı aşkın tecrübesi ile mükemmellik, müşteri deneyimi, verimlilik ve dönüşüm tutkusu konusunda son derece saygın bir operasyon yöneticisidir” dedi.

“Wells Fargo’daki herkes ticari operasyon işlemlerinde mükemmelliği yakalamak adına gerekli olan sorumluluğu üstlenmektedir. Lester’ın ekibi ile müşterilerimiz için mümkün olan en iyi deneyimi sunmamızı sağlarken, iletişim merkezi operasyonları, müşteri hizmetleri desteği, para hareketlerimiz dahil olmak üzere iş operasyonları fonksiyonlarımızda tutarlı bir şekilde yürütmeye devam edeceğimize inanıyoruz. Kredi sunma işlemleri ile birlikte diğer tüm fonksiyonlar çok daha kontrollü bir şekilde sürecektir. Lester’ın sahip olduğu bilgi, deneyim ve yeteneklerinden hepimiz faydalanacağız.” Sözleri ile Wells Fargo’nun yapmış olduğu açıklama gündemdeydi.