QNB Finansbank Büyük Ödülün Sahibi Oldu

QNB Finansbank Büyük Ödülün Sahibi Oldu
QNB Finansbank Büyük Ödülün Sahibi Oldu

QNB Finansbank, “Minik Eller Büyük Hayaller” kurumsal sosyal sorumluluk projesi altında gerçekleşen platform kapsamında, “En Başarılı Gönüllülük Programı” kategorisinde büyük ödülün sahibi oldu. Banka, “Gönülden Ödüller” programında büyük ödüle layık görüldü.

Banka tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye’de çalışan gönüllülüğünü ve projelerini teşvik etmek için ‘Özel Sektör Gönüllüleri Derneği’ tarafından ödül programı gerçekleştirildi. Bu yıl ‘Gönülden Ödüller’ töreni 13. kez yapıldı.

Gönüllülük Çalışmalarında Büyük Beğeni Topladı

QNB Finansbank, “Minik Eller Büyük Hayaller” platformunun beşinci yılını da kutladı. Bu platformda gerçekleştirilen projeleri ile ödüle uzanan gönüllü finansçılar, kurumsal gönüllülük alanında yaptığı çalışmalar ile büyük beğeni topladı.

Konuya yönelik olarak açıklama yapan QNB Finansbank İletişim ve Müşteri Deneyimi Ofisi Direktörü Armağan Engel şu ifadelere yer verdi:

“3 bine yakın finansçımızın, beş yıldır aktif olarak yer aldığı projelerin hayata geçirilmesi ve uygulanması konusunda çok büyük emeği var. Finansçılarımız, bu ödülü sonuna kadar hak ettiler. Bu ödül bizler için de finansçılarımız için de büyük bir motivasyon oldu. Gönüllü çalışmalar, topluma katkı sunmak, sürdürülebilir bir gönüllülük dürtüsü yaratmanın yanı sıra kurum aidiyetini de güçlendiren faktörler arasında yer alıyor.”

“Gönüllülerimizin çalışmalarını desteklemeye devam edeceğiz.”

“QNB Finansbank olarak, finansçılarımızın gönüllü çalışmalarını ve bu çalışmalardaki başarılarını desteklemeye, gönüllülüğü teşvik etmeye, topluma katkı anlayışının yaygınlaşmasını sağlamaya ve gönüllülerimizin çalışmalarını desteklemeye devam edeceğiz.”