QNB Finansbank Çağrı Merkezi Personelleri Arıyor!

QNB Finansbank tarafından gerçekleştirilecek olan yeni personel alımları ile ilgilenerek başvuru yapmak isteyenlerde aranan özellikler haberimizde detaylıca belirtilmiştir. Banka çağrı merkezi elemanı iş başvuruları için aşağıdaki şartları yerine getiriyor olmak gerekmektedir.

Banka Çağrı Merkezi Personel Alımı

QNB Finansbank çağrı merkezi iş başvurusu yapacak olan adayların banka tarafından ile alımı sağlandığı takdirde sürekli ve tam zamanlı olarak görev alacaklardır. Banka, yeni personellerine de şu anki çalışanlarına olduğu gibi gerekli mesleki ve kişisel gelişim eğitimlerini vereceğini, bir kurumun gelişmesi ve büyüyebilmesi için öncelikle çalışanların önemsenmesi gerektiğinin bilincinde olduğunu belirterek, bankacılık sektöründe kariyer hedefleri bulunan yeni personellerin başvurularının kabul edileceğini duyurdu.

Adaylarda Aranan Özellikler Nelerdir?

QNB Finansbank çağrı merkezi yeni personel iş başvurusu sahiplerinin bankanın belirlediği satış hedeflerini tutturabilmesi, satış alanında başarılı olacağına inanıyor olması, 28 yaşından büyük olmaması, ekip çalışmasına uyum içinde çalışacak olması, ikna kabiliyetinin gelişmiş olması, insanlarla başarılı iletişim kuruyor olması, başvuru yapacak erkek adayların askerlik hizmetleri ile bir ilişiklerinin kalmamış olması gerekmektedir.

Banka yeni personel çağrı merkezi iş başvurusu yaparak QNB Finansbank tarafından işe alınan kişiler ban müşterilerinin telefonla aranması, banka ürün ve hizmetlerinin satışının yapılması, dışarıdan gelen çağrıların karşılanarak müşteri soru ve sorunlarının yanıtlanması, müşteri memnuniyetinin iş prensibi olarak belirlenmesi gibi görev ve sorumluluklar alacaklar.

QNB Fİnansnbank İş Başvuruları

QNB Finansbank iş başvurusu yapmak isteyen kişiler için aşağıdaki bağlantı paylaşılmıştır. Bu bağlantıdan başvuru yapılabilmesinin yanı sıra işe alımlara dair bütün ayrıntılara ulaşmak da mümkündür.

https://www.eleman.net/erzurum-telefon-bankaciligi-musteri-danismani_i2175736.html