QNB Finansbank ve Enpara Artık AppGallery’de!

QNB Finansbank ve Enpara Artık AppGallery’de!
QNB Finansbank ve Enpara Artık AppGallery’de!

QNB Finansbank ve Enpara.com Cep Şubesi alt yapıları, Huawei Mobil Servisler ile uyumlu hale getirildi. Böylelikle iki cep şubenin uygulaması AppGallery içerisindeki yerini almış oldu. QNB Finansbank Cep Şubesi üzerinden gerçekleştirilen para transferleri, fatura ve kurum ödemeleri Huawei kullanan müşteriler için de erişilebilir hale geldi. Müşteriler, hesap hareketlerini inceleyebilir, kredi ve kredi kartı başvurusunda bulunabilir.

Ek olarak kredi kartı veya kredi taksit ödemelerini yapabilir, döviz alış satış işlemlerini de gerçekleştirebilir. Mobil servis ile uyumlu hale getirilen uygulamalar aracılığıyla karekod ile kartsız para çekme, e-Devlet Kapısı’na giriş, “Anında Destek” ile yazışarak işlem yapma gibi pek çok bankacılık işlemi de yapılabiliyor.

2,3 Milyon Bireysel Müşteri

2012 yılında QNB Finansbank tarafından kurulan ve Türkiye’nin ilk dijital bankası olan Enpara.com, günümüzde 2,3 milyon bireysel müşteriye ulaştı. 60 bin KOBİ’ye de dijital kanallar üzerinden masrafsız bankacılık hizmeti veren banka, Huawei Mobil Servisler ile uyumlu hale getirildi. Böylelikle Enpara.com mobil uygulaması, 7 gün 24 saat boyunca HMS kullanan müşterilere sunuldu.

Üst Düzeyde Güvenlik Uygulaması

AppGallery, diğer mobil sistemler dışında kullanıcıların hassas verilerini ve gizliliğini korumak için üst düzeyde doğrulama ve güvenlik sunuyor. Biyometrik veriler gibi kişisel verilere duyarlı olan HMS sistemi, Huawei cihazların dışında işlenmiyor. Böylelikle kullanıcıya ait kişisel veriler üzerinde tam anlamıyla güvenlik kontrolü sağlanıyor.

EMUI, kullanıcıların uygulamaların izinleri üzerinde kontrol sahibi olmasına da olanak tanıyor. Bundan da önemlisi, kullanıcı verileri anonim hale getiriliyor. Her kullanıcının bölgesine karşılık olarak gelen sunucularda yerel olarak depolama sağlanıyor.