QNB Finansbank’a Stevie Awards for Great Employers Programı’ndan iki ödül!

QNB Finansbank'a Stevie Awards for Great Employers Programı'ndan iki ödül!

QNB Finansbank, Stevie Awards for Great Employers Programı’ndan iki ödül kazandı. Banka, kazandığı iki ödül ile birlikte, dünyanın en iyi işveren markaları arasında yer almaya hak kazandı!

Banka tarafından yapılan açıklamaya göre, dünyanın önde gelen ödül programlarından biri olan ve en iyi işveren ve insan kaynakları uzmanlarını seçen Stevie Awards for Great Employers ödül programı bu yıl 7. defa düzenlendi. Düzenlenen ödül programında QNB Finansbank İnsan Kaynakları Eğitim ve Gelişim Yönetimi uygulamalarına; altın ve bronz olmak üzere iki ödül verildi.

QNB Finansbank İK Bölümüne Altın Ödül!

The Stevie Awards for Great Employers ödül programında QNB Finansbank, “Yılın En İyi Eğitim & Gelişim Ekibi (Learning/Training Team of the Year)” kategorisinde altın, “Kurumsal Öğrenme ve Gelişim Alanında Başarı (Achievement in Workforce Development and Learning)” kategorisinde ise bronz ödüle layık görüldü.

Konuyla ilgili olarak QNB Finansbank İK Genel Müdür Yardımcısı Cenk Akıncılar açıklama yaptı. Akıncılar, dünyanın en saygın ödüllerinden birini kazanmak, bu alanda çalışmalarını sürdüren ve başarılı sonuçlar elde eden ekiplerine teşekkür etmenin en güzel yönü ve sonucu olduğunu ifade etti.

“Tüm ekibime, emeği geçen finansçılarımıza gösterdikleri özveri ve bağlılık için bir kez daha teşekkür ediyorum.”

Akıncılar yapmış olduğu açıklamasında, şunları kaydetti:

“Her yıl farklı kategorilerde kazandığımız ödüller, İK Yönetimi olarak da gerçekleştirdiğimiz tüm bu çalışmaların doğru yolda ilerlediğinin göstergesidir. Çalışanlarımız için iyi ve verimli bir çalışma ortamı sunmak, gelişim süreçlerini güncel ve sürdürülebilir kılmak kurumsal değerlerimizin en önemli maddelerinden. Tüm ekibime, emeği geçen finansçılarımıza gösterdikleri özveri ve bağlılık için bir kez daha teşekkür ediyorum.”