Şekerbank Eğitim Uzmanı Alımı Yapacak!

Şekerbank, bünyesinde görevlendirmek üzere Eğitim Uzmanı alımı yapacağını duyurdu. Şekerbank’ın İstanbul Avrupa Yakası’nda yer alan şubesinde, İnsan Kaynakları departmanında, uzman pozisyonunda, sürekli ve tam zamanlı olarak görevlendirilmek üzere alımı yapılacak Eğitim Uzmanı adaylarından, bankanın belirlediği başvuru koşullarını yerine getirmesi isteniyor.

Eğitim Uzmanı İlanı Başvuru Şartları Nelerdir?

Bu doğrultuda Şekerbank tarafından yayımlanan ilana başvuru yapacak adayların, tercihen üniversitelerin Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri bölümünden mezun olması, alanında minimum 2 senelik deneyime sahip olması, Adobe Illustrator, Flash ve HTML5 arasından en az 2 adetini kullanabiliyor olması gerekiyor.

Ayrıca bankanın Eğitim Uzmanı ilanına başvuracak adayların e-eğitim ve video eğitim içeriklerinin tasarımları ve video üretimi konularında deneyim sahibi olması, erkek adaylar için askerlik hizmetini yerine getirmiş olması gerekiyor.

İş Tanımı

Şekerbank bünyesinde görev yapacak eğitim uzmanından, bankanın içinde LMS’yi yöneterek, bütün süreçlerin kontrolünü gerçekleştirmesini, iş kollarıyla beraber eğitim içerikleri hazırlayarak, tasarımlarını yapmasını, e-öğrenme ve video öğrenme içeriklerini üretmesini, eğitim kullanım raporlarını düzenli bir biçimde takip etmesini ve raporlamasını, eğitim ve Intranet Portalı içeriklerini güncel tutmasını, iletişim çalışmalarını gerçekleştirmesini, eğitim videoları çekmesini, animasyon senkronizasyonuyla birlikte kurgu yapmasını, verilen e-eğitimlerin etkinliklerini değerlendirmesini ve yenilikleri takip ederek sürekli olarak gelişimlerini sağlamasını istemektedir.

Eğitim Uzmanı İlanına Kimler Başvuruda Bulunabilir?

Şekerbank tarafından yayımlanan Eğitim Uzmanı ilanına, minimum 2 senelik tecrübeye sahip olan adaylar ve bankanın belirlediği başvuru şartlarını taşıyan tüm adaylar, aşağıda verilen link üzerinden en geç 18 Mart 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirebilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/sekerbank-egitim-uzmani-1963039