Şekerbank İşletme Bankacılığı Müşteri Temsilcisi Alımı Yapacak!

Banka iş ilanları yayınlayarak bünyesinde görevlendireceği banka personel alımları yapan Şekerbank tarafından, İstanbul Avrupa Yakası’nda bulunan İkitelli Şubesinde istihdam edilmek üzere İşletme Bankacılığı Müşteri Temsilcisi alımı yapılacağı duyuruldu.

Şekerbank’ın Pazarlama departmanı bünyesinde, sürekli ve tam zamanlı olarak, orta düzey yönetici pozisyonunda görevlendireceği İşletme Bankacılığı Müşteri Temsilcisi alım ilanına başvuruda bulunacak adayların, bankanın ilanında yer verdiği başvuru şartlarını taşımaları gerekiyor.

İşletme Bankacılığı Müşteri Temsilcisi Başvuru Şartları

Şekerbank tarafından yayımlanan banka iş ilanları arasından söz konusu ilana başvuru yapacak adayların, tercihen üniversitelerin 4 senelik eğitim sağlayan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bölümlerinden mezun olması, en az 3 senelik İşletme Bankacılığı iş kolunda portföy yönetimi yapmış olması, takım çalışmasına uyumlu ve iletişim konusunda kendine güveniyor olması gerekiyor.

Banka personel alımları yaparak çok sayıda kişiyi istihdam eden Şekerbank’ın İşletme Bankacılığı Müşteri Temsilcisi alım ilanına başvuru gerçekleştirecek olan adayların satış kabiliyetlerinin yüksek olması, esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek olması ve erkek adaylar için askerlik hizmetini yerine getirmiş olması gerekiyor.

İşletme Bankacılığı Müşteri Temsilcisi İlanına Kimler Başvuruda Bulunabilir?

Şekerbank’ın İşletme Bankacılığı Müşteri Temsilcisi alım ilanına, en az 3 senelik tecrübeye sahip olan ve banka tarafından duyurulan ilanda belirtilen başvuru şartlarını taşıyan tüm adaylar, en geç 7 Haziran 2018 tarihine kadar aşağıda yer alan link yardımıyla başvurularını yapabilirler.

https://www.kariyer.net/is-ilani/sekerbank-isletme-bankaciligi-musteri-temsilcisi-ikitelli-2031176