Şekerbank Müşterilerine Özel Birikim Hizmeti’ni Sundu!

Şekerbank Müşterilerine Özel Birikim Hizmeti'ni Sundu!
Birikim yapan müşterilerinin, birikimlerine değer katmak için farklı hizmetler geliştiren Şekerbank, Özel Birikim Hizmeti’ni sundu. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre, Anadolu’ya yayılan tüm şubelerdeki müşteriler bu hizmetten faydalanabilecek.

Şekerbank, bu hizmet sayesinde birikimlerini profesyonel bir şekilde yönetme ve alternatif yatırım araçlarını değerlendirme isteğinde bulunan müşterilerine destek olacak. Müşterilerinin yatırımlarına ve birikimlerine yön vermesini sağlayacak.

“Dijital platformlarımızdan da müşterilerimizin hizmetine sunacağız”

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Şekerbank KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu, değişen piyasa koşulları ve müşteri alışkanlıkları doğrultusunda, müşterilerin birikimlerini değerlendirmek için güvenilir ve profesyonel desteğe ihtiyaçlarının olduğunu belirtti. Kumoğlu açıklamasına şu ifadeleri ile devam etti:

“İştirakimiz Şeker Yatırım iş birliğiyle sunduğumuz Özel Birikim Hizmeti ile müşterilerimize varlıklarını farklı yatırım enstrümanlarında değerlendirme imkanı sunarken, piyasa gelişmelerinden de anında bilgi sahibi olmalarını sağlamayı amaçlıyoruz. Tüm şubelerimiz aracılığıyla sunduğumuz Özel Birikim Hizmeti’ni yakın zamanda dijital platformlarımızdan da müşterilerimizin hizmetine sunacağız.”

“Yenilikçi ve müşteri odaklı hizmet anlayışımız ile yatırım ürün ve hizmetlerini geniş kitlelere ulaştıracağız.”

Şeker Yatırım Genel Müdürü Osman Göktan ise, “Bankacılık hizmetini danışmanlıkla birleştirerek sunduğumuz Özel Birikim Hizmeti’ni alanında uzman ekipler ve profesyonel destek ile en üst seviyeye taşıyoruz. Şekerbank’ın yaygın şube ağı sayesinde güvenilir, istikrarlı, yenilikçi ve müşteri odaklı hizmet anlayışımız ile yatırım ürün ve hizmetlerini geniş kitlelere ulaştıracağız.” dedi.