Şekerbank Operasyon Destek Görevlisi Alımı Yapacak

Banka iş ilanları arasına bir yenisini daha ekleyerek banka personel alımları yapacağını duyuran Şekerbank Operasyon Destek Görevlisi alım ilanı yayınladı.

Şekerbank’ın İstanbul Avrupa yakasında yer alan Genel Müdürlük ve şube kadrolarında, hizmet departmanında, sürekli tam zamanlı ve hizmet personeli pozisyonunda görevlendireceği Operasyon Destek Görevlisi alım ilanına başvuruda bulunacak adayların bankanın ilanında belirtmiş olduğu başvuru şartlarını taşımaları gerekiyor.

Operasyon Destek Görevlisi İlanı Başvuru Şartları

Şekerbank’ın banka iş ilanları arasından söz konusu ilana başvuru yapacak adayların, en az lise mezunu olması, engel durumunun ofis içi ve ofis dışı aktif çalışmaya uygun olması, Microsoft Office uygulamalarına hakim olması gerekiyor.

Banka personel alımları yaparak çok sayıda kişiyi bünyesinde istihdam eden Şekerbank’ın Operasyon Destek Görevlisi alım ilanına başvuracak adayların, Türkiye İş Kurumu’na kayıtlı ve yasa gereği engelli kadrosu kapsamında değerlendirilebilecek olması, İstanbul’da ikamet ediyor olması gerekiyor.

Operasyon Destek Görevlisi İlanına Kimler Başvurabilir?

Şekerbank tarafından yayımlanan Operasyon Destek Görevlisi alım ilanına, tecrübeli ya da tecrübesiz olan adaylar ve bankanın ilanında yer verdiği başvuru koşullarına uyum gösteren tüm adaylar en geç 23 Eylül 2018 tarihine kadar aşağıda bulunan link yardımıyla başvurularını yapabilirler.

https://www.kariyer.net/is-ilani/sekerbank-operasyon-destek-gorevlisi-2126487