Şekerbank Yönetiminde Ayrılık Yaşadı

Şekerbank’ta son dönemlerde alınan bir karar sonrasında bir ayrılık yaşandığı belirlendi. Operasyonlardan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nihat Büyükbozkoyun emeklilik kararı alarak görevinden ayrıldığını duyurdu. Şekerbank yönetiminde meydana gelen ayrılık dikkat çekti. Banka tarafından konu hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu’na bir açıklama yapıldı. Bu açıklama sonrasında 2013 yılından itibaren Şekerbank’ta Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlenen Nihat Büyükbozburun’un görevinden ayrılma karar aldığı belirtildi. 30 Kasım 2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere görevine son verildi.

Emeklilik açıklaması sonrasında başka bir konu merak edilmeye başlandı. Nihat Büyükbozkoyun’un boşalttığı Genel Müdür Yardımcılığı görevine kimin geleceği tartışılmaya başlandı. Ancak banka tarafından konu hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı.

Nihat Büyükbozkoyun Kimdir?

1965 doğumlu olan Nihat Büyükbozkoyun Ortadoğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun. Şekerbank’ta göreve ilk olarak 1992 yılında Müfettiş Yardımcısı olarak başladık. Son olarak göreve Şekerbank’ta Genel Müdürlük Operasyon Grup Müdürü olarak başladıktan sonra 2013 yılında yapılan bir arama sonrasında 2013 yılının Kasım ayında Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar verilmiştir.