Stifel, Wells Fargo’dan İki Danışmanla Çalışacak.

Stifel Financial Corp, Temmuz 1983’te oluşturulan ve 24 Kasım 1986’da bu yana New York Borsası’nda işlem gören bir Amerikan çok uluslu bağımsız yatırım bankası ve finansal hizmetler şirketidir.

480 milyon dolarlık müşteri varlığını yönettikleri Wells Fargo’dan iki danışmanla çalışacak.

Paul Schluckebier ve David Hood, Michigan, Owosso’da yeni bir Stifel ofisinde çalışmak için anlaşma imzaladılar. Schluckebier, 35 yıllık sektör deneyiminin 12 yılını Wells Forgo’da geçirdi. Hood ise 12 yılını Wells Fargo’da geçirerek, toplamda 16 yıllık deneyime sahiptir. Schluckebier ve Hood, yaptıkları anlaşma ile Michigan’daki işe alım sayısını 10’a çıkarmış oldu..

Stifel’in, şu anda Michigan’da 17 ofisi bulunuyor. İşe alımlara devam eden şirket, Southfield’daki UBS’den de 1 milyar dolarlık bir ekip topladığını bildirdi.

Son yıllarda Stifel, özellikle daha büyük rakiplerinden işe alımlar gerçekleştiriyor. Pandemi nedeniyle alımlarını yavaşlatan şirket, salgının yavaşlaması durumunda işe alımların artacağını belirtti.

Stifel’in CEO’su olan Ronald Kruszewski, şirketin üçüncü çeyreğe sağlam ve gelişmekte olan işe alımla girdiklerini dile getirdi. Çok uluslu bağımsız yatırım bankası ve finansal hizmetler şirketi Stifel’in büyüyen danışman gücü sayısı 413’ten 447’ye yükseldi.