Tasarruf ve Günlük Kazanç için ING Turuncu Hesap

Tasarruf ve Günlük Kazanç için ING Turuncu Hesap
Tasarruf ve Günlük Kazanç için ING Turuncu Hesap

Anadolu Ajansında yer alan habere göre ING Bank’ın şubesiz bankacılık üzerine sunduğu hizmet olan Turuncu Hesap ile birikim yapmak mümkün. ING Bank müşterileri hem yüksek faiz oranlarına sahip oluyorlar hem de gerçekleştirdikleri işlemleri kesinti ücreti ödemiyorlar. Bu sayede tasarruf sağlayan kullanıcıların sayısı ise yaklaşık 2,6 milyona ulaşıyor. Hesabınızda bulunan tutara bakmaksızın aynı oranda faiz oranı uygulayan banka müşterileri oldukça kazançlı oluyor.

Yenilikçi ve her geçen gün gelişen ürün yelpazesi ile ING, serbest vadeli ürünler arasında yüzde 12’lik bir pazar payına sahip durumdadır. Diğer bankalar ile kıyaslandığı takdirde lider olduğunun da altını çizmek gerekiyor.  Ulaştığı milyonlar ile daha da büyüyen ING Bank, Turuncu Hesap için bir alt sınır oluşturmadığı gibi, herkese yüksek kazanç imkanı sunmayı da atlamıyor.

Turuncu Hesap ile Hem Tasarruf Hem Günlük Kazanç

ING Bank, Türkiye’nin öncü tasarruf bankası olma hedefinde emin adımlarla devam ediyor. ING Bank ulaştığı müşteri sayısı ile insanların tasarruf yapmasına olanak sağladığını da gözler önüne sermiş oluyor. Herhangi bir vade süresi ile müşterilerine baskı yapmayan ve birikim imkanı sunan banka sadece Türk Lirası olarak değil, Euro, ABD Doları, İngiliz Sterlini ve altın hesabı ile de tasarruf imkanı sağlıyor.

“Ülkemizdeki Ekonomik Dönüşümün Bir Parçası”

ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı olan Ozan Kırmızı, açıklamasında bu cümlelere yer verdi: “Ülkemizdeki ekonomik dönüşümün bir parçası olarak tasarrufun desteklenmesi gerektiğine inanıyor, bu doğrultuda müşterilerimizin az veya çok demeden tasarrufa yönelmesine destek oluyoruz. Bin liraya da 1,5 milyon liraya da aynı faiz oranında kazandıran Turuncu Hesap ile müşterilerimiz tasarruf yaparken günlük kazanç da elde ediyor.”

Turuncu Hesap Algıyı Yıkıyor!

Ozan Kırmızı, “Küresel ekonomide yaşanan belirsizlikler ve pandemi dolayısıyla geleceğe yönelik kaygıların artması, bireyleri tasarrufa yönlendiriyor. Tasarruf sahipliği oranı görece düşük bir ülkeyiz. Bunda en önemli etkenlerden biri de düşük miktarlardaki tasarrufun fayda ya da kazanç sağlamayacağı yönünde bir algı olması. ING Türkiye olarak tasarrufa yönelik ürün ve hizmetlerimizdeki amiral gemimiz Turuncu Hesap ile bu algıyı yıkıyor, bin liraya da on bin liraya da 1,5 milyon liraya da aynı Faiz oranında kazandırıyoruz.”

“Turuncu Hesap’ta Vade Bozulmuyor”

Turuncu Hesap’tan para çekildiğinde veya hesaba para yatırıldığında vade bozulmuyor. Gecelik faiz kazancı günlük olarak hesaba geçtiğinden müşterilerimiz tasarruf yaparken her gün kazanmaya devam ediyor. Üstelik Turuncu Hesap’a ek olarak Turuncu Ekstra programımıza katılanlar, yüzde 15 güncel Hoş Geldin Faizi de kazanıyor. Turuncu Hesap’ın avantajlarından faydalanan müşteri sayımızın iki buçuk milyona ulaşması, az çok demeden tasarruf yapan kişi sayının arttığının önemli bir göstergesi. ”