TEB Çağrı Merkezi 3 Dalda “Altın Madalya” Sahibi Oldu

TEB Çağrı Merkezi 3 Dalda “Altın Madalya” Sahibi Oldu
TEB Çağrı Merkezi 3 Dalda “Altın Madalya” Sahibi Oldu

Türk Ekonomi Bankası (TEB) Çağrı Merkezi birimi ile sektörün en iyilerinin ödüllendirildiği “Contact Center World Awards” tarafından 3 dalda “Altın Madalya” sahibi oldu. 2020 yılının başından bu yana Özel, Bireysel, Kurumsal ve faaliyet gösterdiği diğer pek çok bankacılık alanında çeşitli ödüllere layık görülen banka, müşterilerine sunmuş olduğu uluslararası hizmet sayesinde bu ödüllere layık görüldü.

TEB, Çağrı Merkezi biriminde sesli yönlendirme, self servis fonksiyonlarının artırılması, ve konuşma analitiği gibi uygulamalarıyla müşteri deneyiminde fark yaratmıştı. Bu kapsamda, 205 bin üyeye sahip ve iletişim merkezi ile müşteri bağlılığı uygulamaları alanında küresel bir birlik olan “Contact Center World” tarafından ödül sahibi oldu.

3 Farklı Dalda Altın Madalya

Contact Center World 2020 Ödülleri olarak gerçekleşen programın finalinde, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgelerin kaldı. Banka, pek çok uluslararası bankanın yer aldığı ödül programında final kategorisine kadar yükseldi. Çağrı Merkezi hizmet kalitesi, müşteri bağlılığı ile birlikte 3 farklı kategoride Altın Madalya kazandı. TEB’e verilen ödüllerin ismi ise sırası ile “En İyi Müşteri Hizmetleri”, “En iyi Satış Kampanyası ve Yapısı” ve “En iyi Satış Temsilcisi” şeklinde oldu.

“Ödüllendirilmekten mutluluk duyuyoruz”

Konuya yönelik olarak açıklama yapan TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi ifadelerinde şu sözlere yer verdi:

“Sektör için çok büyük bir önem taşıyan Contact Center World Awards tarafından ödüllendirilmekten mutluluk duyuyoruz. Bu yılın özel durumu nedeniyle müşterilerimize, bankacılık işlemlerini mümkünse dijital kanallarımız ve Çağrı Merkezimiz üzerinden gerçekleştirmeleri yönünde çağrılarda bulunmuştuk. Bu süreçte “En İyi Müşteri Hizmetleri” ve “En iyi Satış Temsilcisi” kategorilerinde birinci seçilmek bizleri çok gururlandırdı. Keza “En İyi Satış Kampanyası ve Yapısı” dalında aldığımız ödül de TEB’in, müşterilerinin talep ve isteklerine ne kadar doğru karşılık verdiğimizin de başka bir göstergesi oldu. Önümüzdeki dönemde de bu alandaki çalışmalarımızla müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz”