TEB Lise, Önlisans, Lisans Mezunu Aktif Satış Temsilcisi Alımı Yapıyor

Türk Ekonomi Bankası (TEB) bünyesinde çalıştırmak üzere aktif satış temsilcileri arıyor. Saha içerisinde kredi kartı ile bireysel bankacılık ürünlerinin satışını gerçekleştirecek personeller aradığını belirten Türk Ekonomi Bankası’nın ilanına tecrübeli ya da tecrübesiz tüm adaylar başvuruda bulunabilecek.

1927 senesinde Türk bankacılık sektörünün saygın kuruluşlarından birisi olarak kurulan, o günden bu yana ülke çapında genişletilen şube ağı, ürün ve hizmet ağı ile birlikte finans sektörünün liderlerinden biri olan Türk Ekonomi Bankası (TEB) İstanbul ili genelinde şubelerinde çalıştırmak üzere aktif satış temsilcileri aradığını duyurdu.

En Az Önlisans Mezunu Aktif Satış Temsilcisi

Bankanın aktif satış temsilciği personel alım ilanına başvuruda bulunacak adayların en az Lise, Önlisans ya da üniversite mezunu olup, İstanbul ilinde ikamet etmesi ve bu bölgede çalışabilecek olması gerekiyor.

Banka tarafından belirtilen diğer başvuru şartları arasında ise adayların seyahat engelinin bulunmaması, bankacılık ve satış alanı üzerinde kariyer yapmayı hedeflemiş olması, maaş + prim istemi ile çalışabilecek olması, ikili insan ilişkilerinde başarı gösterebilen ve takım çalışması içerisinde bulunabilmesi, ofis dışında sahaya hakim, yoğun tempo içerisinde ve esnek çalışma saatlerinden etkilenmeyecek olması, erkek adaylar içinde askerlik görevini yerine getirmiş veya en az 2 yıl tecilli olması koşulu bulunuyor.

Belirtilen şartlara uyan tüm adayların başvurularını değerlendirecek olan Türk Ekonomi Bankası (TEB) sadece aradıkları pozisyona uygun görülen adaylara dönüş yaparak, irtibata geçeceklerini ilanında duyurdu. TEB bünyesinde aktif satış temsilcisi olmak isteyen adaylar başvurularını aşağıdaki link üzerinden en geç 14 Nisan 2019 gününe kadar gerçekleştirmeleri gerekiyor.

Detaylar ve Başvuru