Türk Ekonomi Bankası KOBİ Müşteri İlişkileri Yöneticisi Alımı Yapacak!

Türk Ekonomi Bankası bünyesinde istihdam etmek üzere KOBİ Müşteri İlişkileri Yöneticisi alımı yapacağını duyurdu. Türk Ekonomi Bankası’nın Bolu’da bulunan şubesinde, finans departmanı bünyesinde, uzman pozisyonunda ve sürekli tam zamanlı olarak görev vereceği KOBİ Müşteri İlişkileri Yöneticisi adaylarından, banka tarafından belirlenen başvuru şartlarını taşıması isteniyor.

KOBİ Müşteri İlişkileri Yöneticisi İlanı Başvuru Şartları Nelerdir?

Bu kapsamda Türk Ekonomi Bankası’nın yayımladığı ilana başvuracak adayların mali analiz, kredi değerlendirme, dış ticaret ve finansmanı konularında bilgi sahibi olması, üniversitelerin 4 senelik eğitim veren İşletme, İktisat ya da eşdeğer bölümlerinden mezun olması, satış yetkinliğinin yüksek seviyede bulunması, hedef odaklı çalışma yapabilecek olması gerekiyor.

Ayrıca bankanın KOBİ Müşteri İlişkileri Yöneticisi alım ilanına başvuru gerçekleştirecek adayların risk yönetiminde deneyiminin bulunması, dinamik çalışma ortamına ve takım çalışmasına yatkın olması, müşteri ve sonuç odaklı düşünce yapısına sahip olması, analitik düşünce yapısına sahip olması, etkin iletişim becerilerine sahip olması, minimum SPK temel düzey lisansına sahip olması gerekiyor.

KOBİ Müşteri İlişkileri Yöneticisi İlanına Kimler Başvuruda Bulunabilir?

Türk Ekonomi Bankası’nın KOBİ Müşteri İlişkileri Yöneticisi alım ilanına en az 5 senelik tecrübeye sahip olan adaylar, üniversite mezunu adaylar ve bankanın belirlemiş olduğu başvuru şartlarını taşıyan tüm adaylar en geç 05 Nisan 2018 tarihinde aşağıda bulunan link üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/teb-turk-ekonomi-bankasi-kobi-musteri-iliskileri-yoneticisi-1975653